Panorama Mar – Punta Prima, Torrevieja (Alicante)

Innflyttingsklar eiendom + Ny fase

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Panorama Mar: Leiligheter til salgs i første linje ved havet og stranden i Punta Prima,Torrevieja (Alicante), Costa Blanca. 1 time fra flyplassen i Alicante.

Fase 4: Ny fase

Panorama Mar er et nytt leilighetsprosjekt fra Taylor Wimpey España I første linje ved

Sjøen i Punta Prima, Torrevieja, med en vakker utsikt over havet og stranden. Boligkomplekset består av leiligheter med 2 og 3 soverom og 2 bad, alle med store terasser og fantastisk utsikt sørover, over middelhavet og stranden I Punta Prima. Boligene har blitt designet med tanke på komfort og velvære, og bærer preg av gjennomgående høy kvalitet. Alle boligene blir levert med garasjeplass og oppbevaringsbod.

Direktesalg fra utvikleren

Panorama Mar er et privat, inngjerdet område med overvåkning for beboernes sikkerhet. Området har store hageområder og fasiliteter hvor du kan nyte solen, og utsikten over middelhavet. Fellesområdene har 3 forskjellige basseng, blant annet et såkalt infinity pool og hydromassasjebad. For barna finnes det et eget basseng, i tillegg til en lekeplass. Fra boligområdet er det direkte tilgang til strandpromenaden

Punta Prima ligger kun 5km fra Torrevieja, og har god infrastruktur med tanke på transport og sanitet. Nærheten til flyplassen i Alicante er svært praktisk, i tillegg til lokale tjenester og butikker som er åpne året rundt.

Kun 10km fra boligene finner man golfbanene Villamartín, Campoamor, las Ramblas, Las Colinas og Lo Romero; alle med 18 hull. Her kan du i tillegg finne shoppingsentrene la Zenia og Habaneras.

Tilgjengelig:

Fase 1 & 2 (Solgt)

Fase 3 (Oktober 2019)

Fase 4 (Oktober 2020)

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Leilighet, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, Heis, felles hage, privat hage, klimaanlegg, varme, gulvvarme
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, første linje utvikling, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra 345.000€
2 senger
2 bad
74.15 m2
0 m2
25.15 m2

Leilighet

Fra 364.000€
3 senger
2 bad
97 m2
0 m2
28.4 m2

FORBINDELSER PUNTA PRIMA TORREVIEJA, COSTA BLANCA LEVANTE

Punta Prima er en fantastisk beliggenhet rett ved havet. Torrevieja ligger bare 10 minutter unna med bil, og er en av de mest favoriserte destinasjoner på Costa Blanca. Forbindelsene er gode, og med bil eller buss kan du raskt ankomme El Altet internasjonale flyplass (Alicante) som ligger bare 45 minutter unna. Omtrent 30 minutters kjøring fra San Javier, Murcia.

OMGIVELSER PANORAMA MAR, PUNTA PRIMA, TORREVIEJA

Tett inntil stranden, er Punta Prima en stor blandet urbanisering av leiligheter, rekkehus og villaer, cirka fem kilometer sørvest for Torrevieja. De store saltsjøene i nærheten er fantastiske fuglereservater hvor observasjoner av hegre og flamingoer er vanlig.

Midt i en unik setting med noen av de beste fasiliteter og attraksjoner for turister, fantastiske transportforbindelser , utmerket klima og alle de tjenestene du kan ønske deg: et stort utvalg i butikker og restauranter, med golfbaner, havner, og lokale skoler og sykehus. I Punta Prima er det marked hver dag i uken, også langs kysten og i innlandet. Markedet på Playa Flamenca, som holdes på lørdag morgen, er absolutt en av de beste og er vel verdt et besøk.

FRITID OG AKTVITETER PÅ COSTA BLANCA

Alle typer vannsport kan utføres i Torrevieja, inkludert vindsurfing, seiling og paragliding. Byen har gode sportsfasiliteter som tennis, bowling, friidrett, fotball og tennis.

Det er mange golfbaner i nærheten, og innen en times kjøretur fra boligområdet, vil du finne en egnet bane for alle typer spillere.

GPS: 37.9437991, -0.7066416000000117

Se resten av eiendommene på Costa Blanca