La Vila Paradis – Villajoyosa (Alicante)

Muligheten: Innflyttingsklar eiendom

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Muligheten: Innflyttingsklar eiendom

Unike leiligheter for salg på kysten av Villajoysa / Vila Joiosa. 20 MINUTTER FRA ALICANTE, COSTA BLANCA EN NY UTVIKLING AV TAYLOR WIMPEY SPANIA. Solgt!

De nye Residencial La Vila Paradis-Leilighetene og rekkehusene, har en fantastisk beliggenhet i Villajoyosa / Vila Joisa, bygget av høy kvalitet, på stranden og med direkte tilgang til Paraiso Beach Villajoyosa, med svømmebasseng, privat parkering og felleshager. The Penthouse har også underjordisk parkering og lager.

Kjøp direkte fra utbygger

De unike leilighetene med to eller tre soverom og to bad, og rekkehusene med tre soverom, har godt gjennomtenkte planløsninger.  Fra eiendommen kan man nyte den fantastiske utsikten over Paraiso Beach, havet, bassenget og private hager under bygging. Leilighetene i første etasje har hager for privat bruk.

De naturligee miljøet, og befolkningen i Villajoyosastrendene og den fantastisk beliggenheten gjør Taylor Wimpey Spanias leiligheter i Vila Paraiso til et av de beste alternativene når du kjøper eiendom på Costa Blanca.

Forventet leveringsdato: Januar 2018

Building follow up: La Vila Paradis building follow up

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Leilighet, Rekkehus, Garasje, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: felles basseng, Heis, felles hage, vaskeri, klimaanlegg
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, første linje utvikling, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: D

Underetasje

Fra 299.000€
2 senger
2 bad
81.35 m2
0 m2
187.45 m2

Unike leiligheter for salg på kysten av Villajoysa / Vila Joiosa. 20 MINUTTER FRA ALICANTE, COSTA BLANCA EN NY UTVIKLING AV TAYLOR WIMPEY SPANIA.

 

Leiligheter til salgs med fantastisk beliggenhet og direkte tilgang til strendene i Villajoyosa / Vila Joiosa, Alicante, Costa Blaca Levante.

De nye og unike leilighetene på La Vila Paradis i Villajoyosa / Vila Joiosa, har direkte tilgang til Playa Paraiso Beach, et privilegert område 20 minutter fra Alicante.

VILLAJOYOSA / VILA JOIOSA : TURISME, MAT OG STRENDER

Benidorm på Costa Blanca er den historiske hovedstaden i Marina Baixa, er et tradisjonelt fiskevær, som tiltrekker seg mange turister. Havnen og promenaden har en spesiell sjarm og er opplyst av fargerike fasader.

I det historiske og kunstneriske sentrum av byen, kan man finne renessansevegger og den befestede, gotiske kirken Levanten i l’Assumpció, flere tårn og et sjokolademuseum.

Villajoyosa har mange strender, den berømte Maurer og Kristendom-festivalen og velsmakende lokal mat.

Villajoyosa har 13 strender, men nærmest ligger Playa Paraiso Beach, med en lengde på 1060 meter, rett ved foten av vår nye utvikling. El Paraiso Beach har blitt tildelt et blått flagg, og har tilgang for funksjonshemmede. Strendene i Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló og La Caleta ligger i gangavstand fra Playa Paraiso, og mindre enn en kilometer fra Residencial La Vila Paradis.

 

OMGIVELSER I VILLAJOYOSA / VILA JOIOSA

Andre turistmål i området er:

Benidorm, en av de viktigste og mest kjente turistdestinasjonene rundt Middelhavet. Bare 9 kilometer fra Villajoyosa og har gode forbindelser med både trikk og bil.

Altea, Calpe, Alicante og El Campello er andre byer i nærheten Villajoyosa.

GPS: 38.498853, -0.2562907000000223

Se resten av eiendommene på Costa Blanca