Acqua – Marbella

Garasjeplasser

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ 08000 121 020 (gratis fra UK), +34 971 7069 72 (Resten av verden)

Solgt. NYOPPFØRTE BOLIGER TIL SALGS I MARBELLA, SAN PEDRO DE ALCÁNTARA

Moderne boliger i nytt boligområde i Marbella, bare en 4 minutters spasertur fra Alcántara-stranden og strandpromenaden.

Kjøp direkte fra utbygger

Acqua, de nye salgsobjektene fra Taylor Wimpey i Spania, er tegnet for å få optimale rom- og lysforhold og for å tilfredsstille behovene til selv den mest kresne kunde.

Boligområdet holder en moderne og elegant stil, og består av fire bygninger med fire etasjer og felles svømmebasseng. Området ligger mellom Avenida del Mediterráneo og Avenida de Salamanca.

 Dette unike boligkomplekset besår av 130 boliger totalt.

Alle boligene har parkeringsplass i kjelleren inkludert i prisen.

Nyoppførte boliger med 1, 2 eller 3 soverom og 2 bad samt store, lyse rom. Du kan velge mellom å bo i første etasje, der det er tatt alle hensyn til privatliv, eller i toppleiligheter med stor terrasse.

Acqua byr på ulike løsninger, alt etter behov: primærbolig i Marbella nær de beste service- og transporttilbudene, sekundærbolig eller investeringsobjekter.

Boligene har energisertifikat C, kjøkkeninnredning som inkluderer kjøleskap, keramisk kokeplate, stekeovn og vifte, flotte fliselagte bad med vannkraner av høy kvalitet og ferdigmonterte dusjvegger.

I tillegg er det verdt å merke seg at leillighetene kommer med installert luftkjøleanlegg og varmtvannsbeholder med vann som varmes opp av solenergi.

Isoleringen mot varme og lyd garanterer ro og hvile så du kan føle deg som hjemme.

ACQUA BOLIGOMRÅDE – SAN PEDRO DE ALCÁNTARA (MARBELLA)

Ditt nye hjem i San Pedro de Alcántara i Marbella

Taylor Wimpey  Spania, den prestisjetunge utbyggeren bak den populære Arqueros Golf & Country Club, presenterer Acqua – sitt nye strandboligområde.

Arqueros Golf & Country er en av de beste golfbanene på Costa del Sol. Den ble åpnet i 1991 og er tegnet av Severiano Ballesteros. Banen har 18 hull (par 71), som strekker seg over åsene langs de eventyrlige fjellene Sierra de Ronda.

Området har brede og moderne gater med sykkelstier, offentlig transport og er omgitt av butikker og restauranter.

Man kan derfor slå fast at det handler om nyoppførte boliger som gir fordelene av å bo i et luksuriøst boligområde med en strategisk plassering i nærheten av Puerto Banús. Alt dette til en relativt rimelig pris.

FRITID I ACQUA BOLIGOMRÅDE, SAN PEDRO DE ALCANTARA, MARBELLA

Acqua ligger bare noen minutter unna strendene i Nueva Alcántara i Marbella og det berømte området Puerto Banús, som øker mulighetene til å drive med alle slags typer maritime aktiviteter.

Boligtyper: Leilighet, Garasje, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: garasje, felles basseng, Heis, felles hage, klimaanlegg, varme
Annet: nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Garasje

Fra 9.000€
0 senger
0 bad
0 m2
0 m2
0 m2

NYOPPFØRTE BOLIGER TIL SALGS I MARBELLA:

ACQUA, DEN BESTE BELIGGENHETEN I MARBELLA (MÁLAGA)

Nueva Alcántara, en beliggenhet som tilfredsstiller alle dine behov

Acqua ligger i den østlige delen av Marbella i retning Estepona, med direkte tilgang til motorveien Autovía del Mediterráneo og 40 minutter fra flyplassen i Malaga. Nærmere beskrevet ligger Acqua mellom strandpromenaden og gamlebyen i San Pedro de Alcántara. Det er bare 5 minutter fra Puerto Banús, i et nytt boligfelt i retning av Nueva Alcántara-stranden, mellom Avenida del Mediterráneo og Avenida de Salamanca, like ved den nye rundkjøringen med fiskebåten.

Den privilegerte beliggenheten gjør at man i en omkrets på 5 km har et stort utvalg av utesteder og underholdningstilbud, Marbellas solfylte strender, Puerto Banús’ glamour og underholdning, samt de beste golfbanene på Costa del Sol.

GPS: 36.4805451, -4.987502500000005

Se resten av eiendommene på Costa del Sol