Utbygginger på / i Costa Blanca

innflyttingsklar eiendom + siste fase
ny kampanje
Costa Blanca
Fra 3 senger
Fra 193.800€
ny kampanje
Costa Blanca
Fra 2 senger
Fra 199.000€
siste fase - innflyttingsklar eiendom
kommer snart
Costa Blanca
Fra 2 senger
Fra ..€
solgt
Costa Blanca
Fra 3 senger
Fra ..€
solgt
Costa Blanca
Fra 3 senger
Fra ..€
solgt

Be om mer informasjon

Ring nu gratis

Ring gratis nå fra Spania:

900 130 044

Resten av verden:

+34 971 70 69 72

Hvis du ønsker det, kan du sende oss navn og e-postadresse, og så kontakter vi deg

Se utviklingen på kartet

Oppdag Costa Blanca

En av de mest kjente kystlinjer i Spania , tiltrekker Costa Blanca millioner av besøkende hvert år og er en av de mest populære destinasjonene for utenlandske kjøpere som er tiltrukket av det klare, blå vannet, mil av gylne strender, sjarmerende landsbyer, sofistikerte kafeer og restauranter og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter

Strendene på Costa Blanca har 60 blå flagg som vitner kvaliteten på vannet langs 218 km lange kystlinje . Mer enn 170 strender og bukter ønsker besøkende velkommen , catering for alle smaker og behov: hvit finkornet sand , småstein , skjult bak sanddynene , ved siden av en furuskog i henhold skarpe klipper, byer eller med smult farvann . Noen gode eksempler er Centro eller Raco Conill i Villajoyosa , El Arenal i Calpe , Denia La Marineta , Carabassi i Santa Pola , La Mata i Torrevieja.

Folk og sivilisasjoner som har bosatt seg i og krysset Middelhavet gjennom historien har etterlatt seg en arv av arkeologiske steder og hulemalerier , slott, ödesatta mauriske bosetninger og historiske bysentra fylt med mesterverk av sivile og kirkelige arv

The Volvo Ocean Race starter hvert tredje år fra havnen i Alicante , Costa Blanca , men er også et paradis for dykking , takket være marine reservater som Tabarca eller Cabo San Antonio . Vindsurfing , kanopadling , roing eller padling er også perfekt aktivitet på Costa Blanca . Vi bør heller ikke glemme de 22 golfbanene i provinsen , som har blitt en internasjonalt ettertraktet sted å praktisere denne sporten .

Håndverk og Design eksistere i en stor næring i sko, vesker , tepper og leker . Verdt et besøk er også den tradisjonelle markeder som de på stranden i Calpe , Altea , La Nucia og elektrisitet Campico i Guardamar .

Mariola , Font Roja , Marjal Pego – Oliva , Ifach , Sierra Helada , Montgo , Lagunas de la Mata og Torrevieja … Dette er noen av de ti naturreservat strekker seg langs Alicante provinsen fra nord til sør , noe som gjør opp et unikt landskap oversådd med vakre landsbyer og kulturelle ruter .

Costa Blanca har en sunn middelhavsdiett av grønnsaker , frukt og god mat i fin tradisjon. En rekke restauranter som har blitt belønnet med Michelin-stjerner er i provinsen. Alle komplimentert med viner Alicante Designation of Origen, kjente desserter som ” turrones ” og håndverksprodukter av Jijona og den typiske sjokolade i Villajoyosa .