Om oss

Taylor Wimpey de España har bygget boliger i Spania siden 1958. Vi er en del av Storbritannias største boligbyggeselskap, Taylor Wimpey Plc., der vi har bygget nye boliger og byggefelt siden 1880. Med fokus på verdiskaping og kvalitet bygger vi et bredt utvalg av nye boliger, fra leiligheter med to soverom til hus med tre soverom. I 2017 bygget vi mer enn 14 500 boliger i Storbritannia, og mer enn 350 av disse lå i Spania.

Taylor Wimpey de España er et ansvarlig byggefirma og forplikter seg til helse og sikkerhet, bærekraftig miljø, yter førsteklasses kundeservice og engasjerer seg i lokalsamfunnet. Vi har lang erfaring med byggeprosjekter i Spania, og er sterkt tilstede på Balearene, Costa Blanca og Costa del Sol.

 

Taylor Wimpey España er den spanske datterselskap av lederen utbygger : Taylor Wimpey plc , er en dedikert byggefirma med virksomhet i Storbritannia og Spania .

Vårt firma har bygget prisbelønte boliger som utfyller den naturlige skjønnheten av Balearene , Costa Blanca og Costa del Sol siden 1958 .

Når du vurderer å kjøpe en ny bolig i Spania , bør vi være ditt førstevalg. Så våre studie plott og kvaliteten på utviklingen , både for en trygg investering , og dels for en bolig som du kan nyte. Vi er stolte av å forstå våre kunders forventninger , slik at vi kan konstruere lokalsamfunn og tjenester som overgår dem .

Du kan være sikker på at du arbeider med erfarne fagfolk . Alle våre boliger er solgt med endelig bygge sertifisering og oppfyller garantert med all relevant planlegging tillatelse . Alle juridiske spørsmål eller tvil kan bli besvart , og vi kan prøve å hjelpe deg med å finne de beste boliglån tilgjengelig i markedet , hvis det er nødvendig .

Green Golf, el campo de golf perfecto en Costa del Sol

Ønsker du å få mer informasjon
om våre nye boliger og tilbud?

Få Taylor Wimpey nyhetsbrev.

    Be om mer informasjon

    Ring gratis nå fra Spania:

    900 130 044

    Resten av verden:

    +34 971 70 69 72