Sunset Ibiza – Cala Gracio (Ibiza)

Ny kampanje

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

SUNSET IBIZA, NYE LEILIGHETER TIL SALGS I SJØKANTEN, CALA GRACIO, IBIZA

Sunset Ibiza er det nye og eksklusive boligkomplekset som Taylor Wimpey España ønsker å overraske deg med på den hvite øyen.

Det handler om et spektakulært prosjekt med 2- og 3-roms leiligheter i sjøkanten ved Middelhavet med spektakulær utsikt over bukten og øyen Conillera.

Direkte salg fra utbygger.

 

Fra disse privilegerte omgivelsene og i din egen bolig, kan du beundre de vakre solnedgangene som er kjent over hele verden.

Når det lir mot kveld, kan du ta en dukkert i svømmebassenget omgitt av et felles hageanlegg, eller ganske enkelt skue ut over Middelhavet i all sin prakt fra de rommelige private terrassene.

Sunset Ibiza vil også tilby deg fasiliteter som underjordiske parkeringsplasser og direkte tilgang til havet.

 

NYE LEILIGHETER MED MAKSIMAL KOMFORT

Taylor Wimpey España har skapt et nytt boligkonsept basert på utnyttelsen av plass og maksimeringen av naturlig lys i alle deler av boligen, designet med åpen stue/kjøkken-løsning, der man kan gå direkte ut til en rommelig terrasse.

Sunset Ibiza tilbyr deg alle detaljene for å sikre maksimal komfort, i henhold til de nye europeiske byggestandardene, som garanterer maksimal lydisolering mellom boligene og termisk isolering.

 

KVALITETSMATERIALER

Materialene er valgt for å gjøre boligene elegante, eksklusive og komfortable. Porselensbelagt gulv, elegant ytre treverk, store vinduer som garanterer maksimalt lys, kjøkken med komplett innredning, moderne bad med kraner og baderomsutstyr av høy kvalitet samt luftkondisjonering.

Sunset Ibiza tilbyr deg også andre fasiliteter som underjordiske parkeringsplasser og direkte tilgang til havet.

Mer enn 60 års erfaring i boligbygging langs spanskekysten, og mer enn 6000 kunder har valgt å stole på oss.

Boligtyper: Leilighet, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: garasje, felles basseng, Heis, felles hage, klimaanlegg, varme
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, første linje utvikling, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra 410.500€
2 senger
2 bad
80.6 m2
0 m2
15 m2

Leilighet

Fra 497.490€
3 senger
2 bad
103 m2
0 m2
19 m2

Toppleilighet

Fra 599.000€
2 senger
2 bad
81 m2
0 m2
56 m2

SUNSET IBIZA, NYE LEILIGHETER TIL SALGS I SJØKANTEN, SANT ANTONI DE PORTMANY, IBIZA

 

Taylor Wimpey España har bestemt å sette i gang med det eksklusive prosjektet Sunset Ibiza på øyen Ibiza.

Vakre nasjonalparker, rolig turkist vann og bratte klipper langs kysten, tradisjonelle landsbyer med en uvanlig ro, og en hippiepreget stemning i luften, trivelige omgivelser, nydelige typiske matretter, utsøkt gastronomi, og de vakreste solnedgangene i hele Middelhavet.

Ibiza er alt dette og mye mer.

Den hvite øyen som fremfor alt er kjent for å representere luksusturismen i Spania, er en øy med vakre kontraster og et viktig referansepunkt internasjonalt, ikke bare på grunn av det eksklusive nattelivet. Internasjonal og multikulturell, men samtidig trofast mot sine røtter og tradisjoner.

Livlig og avslappet, global og samtidig uoppdaget. Et unikt sted ved Middelhavet med en 210 kilometer lang kystlinje som blant annet byr på 18 kilometer med strender med fin hvit stand og krystallklart vann, tradisjonelle hvitmalte hus, forsvarskirker og de spektakulære bymurene i Dalt Vila, som står oppført på verdensarvlisten.

Ibiza er fascinerende, både dag og natt. Det er en fargerik by med stil, der det uvanlige er mer vanlig enn andre steder og utgjør en del av den spesielle magien.

 

BELIGGENHET: CALA GRACIÓ, IBIZA

Det eksklusive nye prosjektet Sunset Ibiza fra Taylor Wimpey España har fått sitt navn etter de vakre solnedgangene over Middelhavet, kjent over hele verden.

Sunset Ibiza ligger like ved den rolige Cala Gració-stranden, med den fine gylne sanden og det turkise vannet, som gir de besøkende følelsen av å befinne seg i et ekte svømmebasseng med krystallklart vann omgitt av vakker natur. Likefullt er ikke denne roen uforenelig med tjenestene og servicetilbudene i området.

I nærheten av Cala Gració ligger Cala Gracioneta, en enda litt mindre og enda mer sjarmerende utgave av Cala Gració.

Havet er også klart og beundringsverdig stille, og den hvite sanden hviler seg mot furukledde knauser. Dette er bare noen av grunnen til at dette er to av våre favorittviker på øyen Ibiza.

GPS: 38.9883761, 1.2944539000000077

Se resten av eiendommene på Mallorca