Royal Banus – Marbella (Malaga)

Siste 3 enheter tilgjengelig

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

LEILIGHETER TIL SALGS I NUEVA ANDALUCIA, MARBELLA, MALAGA, COSTA DEL SOL

Seks eksklusive atten leiligheter i moderne design med 2 og 3 soverom og to bad.

Rommelig stue med åpent designerkjøkken som har utgang til en stor terrasse der man kan nyte det fantastiske klimaet i Marbella

Selges direkte fra utbygger

Taylor Wimpey España, sammen med arkitektbyrået Liew-Rodriguez, har skapt et unikt boligområdet som skiller seg ut med sin moderne og elegante design og for maksimal utnyttelse av fellesområdene. Svømmebassenget med bassengkanter av tre og det inngjerdete hageanlegget i moderne og raffinert design danner eksklusive omgivelser der beboerne kan hygge seg.

Boliganlegget har det høyeste nivået for komfort og energieffektivitet. Det skal bygges i overensstemmelse med energisertifikat B i henhold til det europeiske regelverket, som bare gis til prosjekter som er bygget med de strengeste krav til kvalitet, og som optimaliserer lyd- og varmeisoleringen i boligen.

Alle leilighetene har en parkeringsplass og en bod i byggets kjeller, noe som er så nødvendig i dette området, med mulighet for å kjøpe ekstra plasser.

Boligene har maksimale prestasjoner, kremfargede marmorgulv 60 x 60 i stue og gang, designerkjøkken med hvitevarer fra SIEMENS, innvendig snekkerarbeid av høyeste kvalitet, stuevinduer i stort format fra gulv til tak, bad med keramiske vasker, speil, dusjer med skjermvegg og baderomsutstyr av høyeste kvalitet, luftkondisjonering, halogenlys, dekorativ LED-belysning i stuen, og mye mer. Fullstendig innflyttingsklart.

Bygget består av fire etasjer med heiser på to steder. I hovedetasjene kan boligeierne glede seg over store private hager. Alle boligene er orientert mot sør for å få mest mulig lys i oppholdsområdene.

Det finnes ikke en mer privilegert beliggenhet i Puerto Banús.

Planlagt ferdigstilling: tredje kvartal 2019.

Building follow up: Royal Banus video

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Leilighet, Bod, Underetasje
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, Heis, felles hage, privat hage, solterrasse, vaskeri, klimaanlegg
Annet: nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: B

Leilighet

Fra 505.000€
2 senger
2 bad
91.2 m2
0 m2
33.1 m2

Leilighet

Fra 595.000€
3 senger
2 bad
111.2 m2
0 m2
49.35 m2

LEILIGHETER TIL SALGS I NUEVA ANDALUCIA, MARBELLA, MALAGA, COSTA DEL SOL

De nye boligene ligger i et eksklusivt boligområde i unike omgivelser i Puerto Banús, i selve hjertet av Nueva Andalucía (Marbella) like ved kasinoet i Marbella.

Det ideelle stedet for å nyte livet slik man gjør det i Marbella, der du kan gå på det sjarmerende lørdagsmarkedet i Nuvea Andalucia, nyte en forfriskning på den berømte lounge-baren La Sala, besøke de eksklusive butikkene på El Corte Inglés eller det sjarmerende handlesenteret Andalucía Plaza med sine internasjonale restauranter, butikker og treningssenter. For ikke å snakke om den utrolige lystbåthavnen i Puerto Banús, der man finner store yachter, biler, luksusbutikker, internasjonale restauranter og den utrolige Duque-stranden, med de berømte beach-klubbene Ocen Club og La Sala Beach Club.

Alt dette i gåavstand, uten behov for bil. En drøm som er innen rekkevidde for noen få privilegerte.

GPS: 36.48901840000001, -4.9635304999999335

Se resten av eiendommene på Costa del Sol