Miraval – La Cala Golf Resort, Mijas

Garasjeplasser

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Garasjeplasser FOR SALG I LA CALA GOLF RESORT, MARBELLA, COSTA DEL SOL

Nye luksusboliger i boligområdet La Cala Golf Resort med utsikt over havet og golf. Anlegget ligger i et rolig område mellom det vakre naturreservatet Sierra de Mijas og Middelhavet. Hotellet ligger bare 10 minutter fra de vakre strendene på Costa del Sol, 20 minutter fra Marbella og 30 minutter fra Malaga flyplass.

Leilighetene består av 2 eller 3 soverom og 2 bad, alle med utsikt over golfbanen og havet. Belligenheten og eiendommene legger til rette for en moderne livsstil, kombinert med luksus og komfort. Det mest åpenbare valget for et feriehus, fast bosted eller investering.

Den første fasen på 27 leiligheter i dette beskyttede området har utsikt over hele dalen.

Fase 3: Siste leilighet er nå tilgjengelig!

Miraval, nye boliger for salg av Taylor Wimpey de España, vendt mot sør, sørøst og sørvest, med utsikt over Middelhavet og golfbanen. De nye husene er utformet for å tilby komfort, og har gjennomgående høy kvalitet med installert air condition, skyvedører, romslige rom og terrasser.

Miraval er et privat og sikret boligkompleks med svømmebasseng og felles hager, bod og parkering inkludert.

Hjemmene samsvarer med det nyeste europeiske regelverket på energieffektivitet.

Fase 1+2+3: Solgt

 

MIRAVAL MIJAS: GOLF OG SJØ

Ditt nye hjem i La Cala Golf Resort

Taylor Wimpey de España, den prestisjetunge utvikleren av boligområdet Los Arqueros Golf & Country Club Resort, presenterer sitt nye prosjekt, Miraval i Mijas, etter vellykket salg av Los Arqueros Beach i San Pedro de Alcantara og Horizon Beach i Estepona.
Området har tre 18-hulls golfbaner, et hydroterapi og spa-senter, et 4-stjerners hotell, en golfskole (La Cala Golf Academy), 24 timers vakthold og et stort utvalg av sportsfasiliteter, alle omgitt av storslått natur.
Noen få minutters kjøring unna, kan du nyte middelhavssjarmen i Mijas med sine godt bevarte gamle byområder og trange gater, handle i Marbella eller Fuengirola og nyte nattelivet i La Cala de Mijas og Puerto Banus.

Kort sagt har dette nye boligområdet fordelene av et levende miljø av høy kvalitet og strategisk beliggenhet på La Cala Golf Resort, alt dette for en virkelig unik pris.

FRITID I MIRAVAL

Miraval byr på mange fritidsaktiviteter .

Boligområdet ligger i nærheten av Puerto Banus, Marbella og Cabo Pinos havner og kjøpesentre.

Du kan nyte de andalusiske byene i området: Mijas med sine smale gater og praktfulle utsikt. Fuengirola med mer enn 7 km med hvite sandstrender og slottet Sobail, eller Ronda og den spektakulære broen.

Boligtyper: Leilighet, Garasje, Bod, Toppleilighet
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, Heis, felles hage, vaskeri, klimaanlegg
Annet: sjøutsikt, golfutsikt, terrasse, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Garasje

Fra 9.000€
0 senger
0 bad
0 m2
0 m2
0 m2

Garasjeplasser TIL SALGS PÅ LA CALA GOLF RESORT, MIJAS, MIRAVAL, MED UTSIKT OVER SJØEN OG GOLFBANEN.

La Cala Golf Resort ligger mellom havet og fjellene, og mellom byene Marbella og Fuengirola.

Miraval er rett foran La Cala Golf Academy, omgitt av en 6-hulls Par 3 golfskole, på sørsiden av La Cala Resort, kun 500 meter fra klubbhuset og det 4-stjerners spahotellet.

Bare en 10 minutters kjøretur unna, retning sør, vil du finne de beste strendene på Costa del Sol mellom La Cala de Mijas og Fuengirola; og 20 minutter vest, byen Marbella og nattelivet i Puerto Banus.

Malaga internasjonale lufthavn er tilgjengelig via A7 (N-340) med to filer hver vei, bare 30 minutter fra Miraval.

Dets strategiske beliggenheten gjør at du kan nyte den beste underholdningen, solfylte strender og de beste golfbanene på Costa del Sol innenfor 30 Km fra boligkomplekset.

GPS: 36.542204, -4.720101

Se resten av eiendommene på Costa del Sol