Jardin del Mar, Javea

Solgt

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Solgt !

Salg av leiligheter med direkte strandtilgang.

JAVEA / XABIA, ALICANTE, COSTA BLANCA

Jardin del Mar er et eiendomskompleks bestående av 19 bygg, med to- og treroms leiligheter. Gjennomgående høy kvalitet gjennom alle byggene, både hva gjelder konstruksjon og materialer. Fellesområdene som inkluderer hage og svømmebasseng, skaper et attraktivt miljø for komfort og avslapning.

Direktesalg.

Alle hjemmene har 2 bad, åpent kjøkken. Leilighetene i første etasje kommer med private hage. De store patioene er integrert i boarealet, og store vinduer sørger for rikelig med naturlig lys. Alle hjemmene kommer med garasjeplass inkludert. 

Disse nybygde leilighetene tilbyr direkte adgang til Primer Montañar-stranden, også kjent som Benissero-stranden. Det er en 2 kilometer lang kyststripe med et bra utvalg i restauranter og strandbarer. Butikker og andre tjenester er så nære, at bil ikke er nødvendig. En gangvei med sykkelsti, går rett forbi eiendommen på forsiden. Denne gangveien kobler sammen havneområdet (Aduanas del Mar) og Arenal strand, og er en perfekt måte å utforske Javeas kystlinje på.

Alle hjemmene i Jardin del Mar kommer med sentralvarme / air condition, innebygd ovn, keramisk koketopp, vifte og termisk-akustisk isolasjon.

Boligtyper: Leilighet, Garasje, Toppleilighet
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, Heis, felles hage, klimaanlegg
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, første linje utvikling, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra ..€
3 senger
2 bad
94.38 m2
0 m2
22.51 m2

Solgt !

SALG AV LEILIGHETER OG DUPLEX MED DIREKTE STRANDTILGANG

JAVEA / XABIA, ALICANTE, COSTA BLANCA

 

Javea / Xabia, også kjent som perlen av Costa Blanca, er en populær og velrenomert internasjonal turistdestinasjon på nordkysten av Alicante-provinsen.

Byen ligger mellom San Antonio- og Cabo de la Nao-buktene, ved foten av Montgó-massivet, et beskyttet naturreservat. Områdets strender og bukter kan friste med krystallklart van, ideelt for vannaktiviteter hele året, som for eksempel seiling og dykking.

Javea / Xabia er en av Costa Blancas mest populære turistdestinasjoner, og ligger ikke mer enn 100 kilometer fra Altet-flyplassen i Alicante og Manises-flyplassen i Valencia. Den sentrale belligheten gjør det lett å reise rundt I landet, enten med bil eller fly.

For å nå Javea fra Alicante Airport, ta AP-7 mot Valencia, og fortsett 87 kilometer helt til du kommer til avkjøring 62 (Ondara, N-332, Denia, Javea – Xabia). F(Ondara, N-332, Denia, Javea – Xabia). Følg deretter N-332 mot Alacant – Xabia I 5.7 kilometer, for så å ta CV-734 mot Javea.

JAVEA / XABIA: TURISME, GASTRONOMI OG STRENDER

Belligenheten til Javea / Xabia garanterer bra klima året rundt, med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Både byens historiske sentrum og lokale strender (El Puerto og Arenal) er kjent for sine restauranter og fritidsaktiviteter.

Noen av landemerkene i gamlebyen i Javea er San Bartolome-Kirken, det lokale markedet, Javea Sailing Club og El Arenal-stranden, som er kjent for sin fine sand.

 

DESTINASJONER RUNDT JAVEA / XABIA

Andre turistbyer i området:

-Denia: Hovedstaden i Marina Alta-regionen, og en anerkjent turistdestinasjon. Denia har en travel havn, hvor det går ferger til de Baleariske øyene hele året.

-Benidorm: En av middelhavets mest kjente turistdestinasjoner, kun 50 kilometer fra Javea.

– Altea, Calpe, Alicante, Gandia og Valencia er noen av de andre byene i nærheten av Javea.

 

GPS: 38.7877832, 0.1805775

 

GPS: 38.7877901, 0.1805940000000419

Se resten av eiendommene på Costa Blanca