Horizon Golf Rekkehus – La Cala Golf Resort, Mijas (Malaga)

Innflyttingsklar eiendom + Siste fase

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

NYBYGDE  TOWNHOUSE FOR SALG PÅ LA CALA GOLF RESORT, MIJAS, COSTA DEL SOL

Innflyttingsklar eiendom

Summer offer – 10% VAT included! Until 31st of July.

Horizon Golf, er Taylor Wimpey de España’s andre boligkompleks på La Cala Resort, i Mijas-dalen. Nærmere bestemt det ettertraktede feriestedet Campo Asia.

Det nye Horizon Golf-komplekset teller 55 townhouse med 3 soverom, 2 bad og ett toalett. Boligene har panoramautsikt over golfbanen og Cala de Mijas.

Boligene befinner seg på et lukket område, med felles hager og badebasseng.

Alle townhousene har kjeller, åpen planløsning i første etasje, og terasse/solarium på mer enn 50 mmed panoramautsikt.

Boligkomplekset er integrert i golfbanen, i et naturlig miljø med fantastisk natur.

Horizon Golf har luksuriøse detaljer, fullt utstyrt kjøkken og air condition. Townhousene har designbad, elektriske persienner og garderober.

Kjøpe direkte fra utbygger

La Cala Golf Resort

 

DESIGN OG KOMFORT I NYBYGDE TOWNHOUSE

Taylor Wimpey de España har skapt et nytt townhouse-konsept, basert på maksimal utnyttelse av boarealet.

  • Privat kjeller med direkte adgang til boligen
  • Den åpne planløsningen i første etasje kombinerer stue og kjøkken, med en stor terasse
  • Andre etasje har 2 bad og 3 lyse soverom, med direkte tilgang til solariumet

Boligene er konstruert etter det nyeste europeiske regelverket, og har energimerking B, som en av de første i området. Alle townhousene har lyd- og varmeisolasjon, i tillegg til at de er utstyrt med energieffektice og miljøvennlige solcellepanel.

Forventet leveringsdato for:

  • Fase 1+2: Solgt.
  • Fase 3 (17 townhouse): Juni, 2019. For Salg!

Building follow up: Horizon Golf follow up

HORIZON GOLF I MIJAS: GOLF OG SJØ

Ditt nye townhouse på La Cala Golf Resort fra den anerkjente utbyggeren Taylor Wimpey de España.

Området har tre 18-hulls golfbaner, senter for hydroterapi og spa, I tillegg til et 4-stjerners hotel, golfskole, og 24-timers vektertjeneste. I nærheten av boligkomplekset finnes også en rekke idrettsanlegg, omringet av vakker natur. Noen få minutters kjøretur unna ligger den sjarmerende lille byen Mijas, kjent for gamlebyen og sine trange gater. Om man heller vil dra på shopping, kan man gjøre dette I Marbella eller Fuengirola. For en smak av det spanske utelivet er Puerto Banús og La Cala De Mijas gode alternativ. Kort sagt så ligger boligkomplekset i et ettertraktet område med kort vei til fritidisaktiviteter og lokale byer. Boligene er strategisk plassert på La Cala Golf Resort, og har en unik pris.

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Rekkehus, Land
Inkluderer: garasje, felles basseng, felles hage, solterrasse, klimaanlegg, varme
Annet: golfutsikt, terrasse
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: B

Rekkehus

Fra 435.000€
3 senger
3 bad
203.35 m2
0 m2
29.36 m2

NYBYGDE TOWNHOUSE TIL SALGS PÅ LA CALA GOLF RESORT, MIJAS, COSTA DEL SOL: HORIZON GOLF, MED UTSIKT OVER GOLFBANEN

La Cala Golf Resort ligger strategisk plassert mellom Marbella og Fuengirola. Boligkomplekset befinner seg mellom fjellene og sjøen, I vakker spansk natur.

Horizon Golf befinner seg I “Campo Asia,” det eldste i La Cala Resort, nær Cala Club, Hotel, Spa og lokale restauranter. Fra boligene kan du nyte panoramautsikten over golfbanen og Cala de Mijas. La Cala Resort er kjent som en av de beste golfkompleksene i Andalucía.

Boligene har en belligenhet mellom fjellene i det vakre naturreservatet Sierra de Mijas og middelhavet, kun en 10 minutters kjøretur fra de vakre strendene på Costa del Sol. Marbella ligger 20 minutter unna med bil, mens flyplassen i Malaga ligger en 30 minutters kjøretur på motorvei A7 (N-340) fra boligkomplekset.

Den unike belligenheten gir tilgang til det beste Costa del Sol har å by på av fritidsaktiviteter, strender og golfbaner, innenfor 30km fra boligkomplekset.

FRITIDSAKTIVITETER I LA CALA RESORT

La Cala Resort tilbyr en rekke fritidsaktiviteter.

Den største golf resorten i Spania med 60 hull, fordelt på tre 18-hulls golfbaner og et golfakademi med en 6-hulls par 3 bane. Det finnes også tennisbaner, profesjonelle fotballbaner, treningssenter, spa, to ekslusive restauranter, en bodega og et flott 4-stjerners hotel.

FRITIDSAKTIVITER I OMRÅDET

Dette boligkomplekset ligger ikke langt unna marinaene i Benalmádena og Puerto Banús i Marbella. Det er et rikelig utvalg i fritidsaktiviteter i de forskjellige områdene, i tillegg til mange gode restauranter i La Cala de Mijas, Fuengirola og Marbella.

Man kan besøke lokale andalusiske landsbyer: Mijas, med sin fantastiske utsikt og smale gater. Fuengirola, som kan by på over 7km med strender og Sohail-slottet. I Ronda kan man oppleve den spektakulære Tajo-kløften.

GPS: 36.5421541, -4.722171900000035

Se resten av eiendommene på Costa del Sol