Las Villas de Dalt de Sa Rapita – Campos (Mallorca)

Ny fase

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

ENEBOLIGER TIL SALGS i boligområdet Dalt de Sa Rápita, MALLORCA (COSTA SUR), SPANIA

Fase I og II: Solgt. Fase III til salgs!

Las Villas de Dalt de Sa Rápita, i moderne og minimalistisk stil, er designet for å kunne tilby store og åpne rom for å få mest ut av arealet og komforten.

Salg direkte fra utbygger

Husene består av 3 doble soverom og 3 bad, møblert kjøkken og vaskerom, stue med spisetue med tilrettelegging for peis, store terrasser og hage. Tomten har også en parkeringsplass i en privat parkering og bod.

SPESIALTILPASS DET NYE HUSET DITT

I tillegg tilbys det et utvalg valgfrie muligheter for å spesialtilpasse boligen alt etter hvilken fase av byggeprosessen man er i: svømmebasseng, varme i gulvet, air-condition, garasje, peis, etc.

360º Video – Las Villas de Dalt de Sa Rapita

Building Follow up: Las Vilas de Dalt de Sa Rapita building follow up

OVERFLATER

Taylor Wimpey, Spania har laget et nytt boligkonsept, basert på et mål om å utnytte plassen, der man har laget en stor stue som kan åpnes ut mot terrassen, og der kjøkkenet er integrert i stuen, slik at man får best mulige lysforhold og en følelse av god plass.

Alt dette bygget i henhold til de nye europeiske byggestandardene som gir maksimal lyd- og termisk isolering.

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Villa
Inkluderer: parkeringsplass, bod, privat hage, vaskeri, klimaanlegg, varme
Annet: nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Villa

Fra 480.000€
3 senger
3 bad
139.91 m2
446.73 m2
44.47 m2

ENEBOLIGER TIL SALGS i boligområdet Dalt de Sa Rápita, MALLORCA (COSTA SUR), SPANIA

DALT DE SA RAPITA ligger i en malerisk fiskerlandsby i Sa Rápita, på sørkysten av øyen Mallorca, og der det strekker seg lange strender av fin, hvit sand som Es Trenc-, Ses Covetes- og Sa Rápita-stranden. Dette kystområdet har status som et område med spesiell interesse for turister på grunn av sin tiltalende karakter, og består av en overflate på 1500 hektar, der man finner strender som Es Trenc, Es Morters eller Ses Covetes , strender som har et enestående vakkert og krystallklart vann der man kan se øyen Cabrera, som ble erklært nasjonalpark for hav og land i 1991, en av de mest spektakulære og overraskende enklavene i Middelhavet.

Mot vest ligger nabostedet SEstanyol de Migjorn på en halvøy på en strekning med dramatisk og spektakulær kystlinje, ideelt for sjøfolk som ser etter rolige viker og maleriske steinformasjoner

Denne imponerende kysten tilbyr innbyggerne og tilreisende muligheten til å tilbringe tid i typiske maritime Middelhavs-omgivelser, med fantastiske restauranter, tradisjonelle butikker med lokalt kunsthåndverk, seilerklubben Club Náutico de Sa Rápita, …

SA RÁPITA, SØRKYSTEN, MALLORCA

Sa Rápita ligger bare 38 km fra flyplassen i Palma de Mallorca, med daglige flyvninger fra de viktigste hovedstadene i Europa. Når man først har kommet til Mallorca, kan man på bare 30 minutter komme til eget hus i typiske Middelhavsomgivelser.

For de som liker å nyte utsikten over Mallorca-kysten gir disse omgivelsene et stort utvalg i restauranter i strandlinjen,  en strandpromenade til Sa Rápita-stranden eller idylliske kroker der man kan få med seg magiske solnedganger over Middelhavet.

Seilerklubben Club Náutico de Sa Rápita tilbyr også mange muligheter til å praktisere den seilsporten du liker best, på skolen for seiling, windsurf, kitesurf,…

På den andre siden venter flotte golfbaner noen få minutter fra boligen, og på bare 20 minutter finner man golfbanene Vall D’Or, Maioris og Son Antem.

Dette handler også om ideelle omgivelser for dem som elsker sykling, siden Sa Rápita er det perfekte utgangspunktet for imponerende sykkelruter på Mallorca, et sted som er som skapt for å drive med denne sporten.

GPS: 39.3696861, 2.9476792000000387

Se resten av eiendommene på Mallorca