Botanic – La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis (Malaga)

Innflyttingsklar eiendom

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

LEILIGHETER TIL SALGS TAYLOR WIMPEY ESPAÑA: BOTANIC – LA RESERVA DE ALCUZCUZ, BENAHAVIS, MÁLAGA

Innflyttingsklar eiendom: Fase III til salgs!

Botanic er en unik boligutvikling basert på bærekraft, økologi og bioklimatisk arkitektur. Bygningene er projisert på forskjellige nivåer i terrenget for optimalisere utsikten fra leilighetene utover det vakre området.

Grøntområdene spiller hovedrollen i designet av boligområdet, med fokus på artsmangfoldet i området og bevaringen av dette. Vertikale hager og grønne korridorer er med på å gjøre utviklingen til et unikt naturområde.

Utviklingen består av 92 lyse og romslige leiligheter med 3 soverom, med store sørvendte terrasser. De 4 forskjellige bygningene er kronet med fantastiske toppleiligheter i moderne design, og store takterrasser hvor man kan nyte den Spanske solen fra soloppgang til solnedgang.

Kjøp direkte fra utvikleren.

Boligene er designet med store rom, og bygget etter en standard som overgår lignende utviklinger på markedet. Den moderne planløsningen kombinerer kjøkken, stue og terrasse på en fantastisk måte.

Garasjeplass og oppbevaringsbod, inkludert i prisen

Building Follow up: Botanic Building Follow up

UTFØRELSER AV KVALITET

Boligene blir levert fullt utstyrt med det siste av kvalitetsprodukter og utførelser. Marmor på alle rom, store fliser på badene og store skyvedører for tilgang til terrassene er noen av høydepunktene. Alle leilighetene leveres med nye hvitevarer av ypperste kvalitet, LED-belysning og varmekabler på badene.

Botanic er en unik boligutvikling basert på bærekraft og bioklimatisk arkitektur. Boligene har et minimalt energiforbruk takket være bruk av solcellepaneler og isolasjon av høyeste kvalitet. Leilighetene bærer energimerke “B.”

Forventet leveringsdato for:

  • Fase 1: Solgt.
  • Fase 2: Mai 2019. For Salg!
  • Fase 3 : Desember, 2019. For Salg!

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Leilighet, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, Heis, felles hage, klimaanlegg, varme, gulvvarme
Annet: sjøutsikt, golfutsikt, nær stranden, terrasse
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: B

Underetasje

Fra 355.000€
3 senger
2 bad
133.7 m2
0 m2
63 m2

Leilighet

Fra 435.000€
3 senger
2 bad
130.92 m2
0 m2
63.2 m2

Toppleilighet

Fra 680.000€
3 senger
3 bad
142.88 m2
0 m2
42.67 m2

LEILIGHETER TIL SALGS TAYLOR WIMPEY ESPAÑA: BOTANIC – LA RESERVA DE ALCUZCUZ, BENAHAVIS, MÁLAGA

Disse nybygde boligene ligger i et av de mest eksklusive områdene på Costa del Sol, Benahavis: La Reserva de Alcuzcuz. Boligområdet ligger ikke langt unna veien mot den idylliske byen Ronda, mellom golfbanene golf de La Quinta og Los Arqueros Golf. Beliggenheten til boligene og måten de er bygget på, gjør at alle vil kunne nyte den fantastiske panoramautsikten over middelhavet og de lokale golfbanene.

Et sted der du kan bo og nyte solen fra den kommer opp til den går ned. Det gode veinettet i området og de korte avstandene, gir deg rask og enkel tilgang til golfbaner, strender og ikke minst den varierte gastronomien Benahavis, Marbella, Puerto Banus og den nye Bulevar de San Pedro har å by på.

Botanic er et fredelig sted hvor det er lett å finne roen, til tross for at det kun ligger 5 kilometer unna Marbella og alt det har å by på av uteliv og underholdning.

GPS: 36.5186599, -5.007329900000059

Se resten av eiendommene på Costa del Sol