Bahia Sant Pere – Colonia Sant Pere (Mallorca)

Siste 2 enheter tilgjengelig

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ 08000 121 020 (gratis fra UK), +34 971 7069 72 (Resten av verden)

NYE LEILIGHETER I COLONIA DE SANT PERE, ARTA, MALLORCA

Denne eiendomsutviklingen, bygget i middelhavsstil i Colonia de San Pedro, ligger kort vei unna fiskehavnen og stranden. Den består av leiligheter med 2 og 3 soverom i små bygninger, typisk for bebyggelsen ved Middelhavet. Boligene er omgitt av store hager med 2 badebasseng til ekslusivt bruk av beboerne. Hver bolig kommer med en egen reservert parkeringsplass.

Med sine forskjellige aspekter tilbyr denne utviklingen noe for enhver smak.

Det er leiligheter med 2 soverom og romslige terasser, med direkte tilgang til hagen. Det finnes også leiligheter med 3 soverom og uforstyrret utsikt over bukten mot fjellene. Alle boligene har 2 bad (1 en suite), kjøkken med åpen planløsning og frokostbar, vaskerom og stor spisestue.

Buidling Follow up: Bahia Sant Pere – Building Follow up

 

UTFØRELSER

Hos Taylor Wimpey de España bygger vi etter de strengeste krav til kvalitet.

Våre eiendommer har velutstyrte kjøkken som kommer med ovn, keramisk koketopp og vifte. Badene har vakre keramiske utførelser, i tillegg til innredning og armatur av høy kvalitet.

Varme- og lydisolering lar deg nyte boligen til det fulle, og sørger for at man får den hvile man skulle trenge.

Med over 60 års erfaring innenfor eiendomsutvikling på den Spanske kysten, og over 5000 fornøyde kunder, er Taylor Wimpey de España et sikkert valg ved kjøp av bolig.

Boligtyper: Leilighet, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: parkeringsplass, felles basseng, felles hage
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra 238.000€
2 senger
2 bad
87.23 m2
0 m2
21.84 m2

Leilighet

Fra 312.500€
3 senger
2 bad
108.6 m2
0 m2
27.12 m2

Colonia de San Pedro ligger på Mallorca’s nordøst-kyst, og er en av øyas tradisjonelle landsbyer langs kysten. Denne delen av kysten er kjent for sin skjønnhet, noe som er lett å se på den nydelige hvite sandstranden Sa Canova. Området er vernet, og strekker seg over 1,5km mellom Colonia de San Pedro og Son Serra de Marina. Dette er et ideelt sted for å nyte den lokale naturen, omgitt av fjell og hav. I tillegg til det vakre landskapet, finnes det også en tradisjonsrik fiskehavn i området, med et utvalg av restauranter og en strandpromenade. Denne delen av kysten er også velkjent blant fans av vannsport som windsurfing, kiting, paddle board og kajakk for å nevne noen.

For de som liker å spille golf, er det også muligheter for det i området. Kun 20 minutter med bil fra eiendommen ligger Capdepera Golf Club.

OMRÅDE

Colonia de San Pedro tilhører kommunen Artá, og ligger i et naturskjønt område mellom fjellene og sjøen, omgitt av vingårder og mandel lunder. Eiendommen ligger kun 12 kilometer fra landsbyen Artá, og 70 kilometer fra flyplassen i Palma.

GPS: 39.7313249, 3.2770301000000472

Se resten av eiendommene på Mallorca