Arenal Dream – Javea (Alicante)

Solgt

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

LEILIGHETER TIL SALGS VED STRANDEN ARENAL, JÁVEA / XÀBIA, ALICANTE, COSTA BLANCA

Solgt.

Arenal Dream er et boligkompleks bestående av 47 leiligheter med 2 – 3 soverom. Alle boligene er er konstruert med materialer av ypperste kvalitet. Fellesområdene som består av blant annet basseng og forskjellige hager, er med på å skape et komfortabelt og avslappet miljø.

Kjøp direkte fra utbyggeren.

Leilighetene består av 2 bad, amerikansk kjøkken og kombinert stue-spisestue. Leilighetene i underetasjen kommer med et privat hageområde. De romslige terrassene er integrert som en del av stuen, og de store vinduene slipper inn rikelig med lys. Hver bolig kommer med en underjordisk parkeringsplass inkludert.

Disse nybygde leilighetene ligger i området Arenal, kun 300 meter fra stranden som er kjent som en av de fineste i Valencia-området!

Området kan by på god mat underholdning, og enkel tilgang til tjenester som bank og supermarked i tillegg til hyggelige restauranter og kaféer.

Takket være den utmerkede beliggenheten med alt av lokale tjenester og restauranter i nærområdet, er det ikke nødvendig å ta bilen for å komme seg ut. Boligene i Arenal Dream kommer med air condition, kjøkken med stekeovn, komfyr og vifte, i tillegg til akustisk isolasjon.

Anslått leveringsdato:

  • Fase 1: Mars 2018 – Solgt
  • Fase 2: September 2018

Building follow up: Arenal Dream building follow up

Boligtyper: Leilighet, Garasje, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, Heis, felles hage, klimaanlegg
Annet: nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra ..€
3 senger
2 bad
85.61 m2
0 m2
18.4 m2

LEILIGHETER TIL SALGS VED STRANDEN ARENAL, JÁVEA / XÀBIA, ALICANTE, COSTA BLANCA

Javea / Xabia, også kjent som perlen av Costa Blanca, er en populær og velrenomert internasjonal turistdestinasjon på nordkysten av Alicante-provinsen.

Byen ligger mellom San Antonio- og Cabo de la Nao-buktene, ved foten av Montgó-massivet, et beskyttet naturreservat. Områdets strender og bukter kan friste med krystallklart van, ideelt for vannaktiviteter hele året, som for eksempel seiling og dykking.

Javea / Xabia er en av Costa Blancas mest populære turistdestinasjoner, og ligger ikke mer enn 100 kilometer fra Altet-flyplassen i Alicante og Manises-flyplassen i Valencia. Den sentrale belligheten gjør det lett å reise rundt I landet, enten med bil eller fly.

For å nå Javea fra Alicante Airport, ta AP-7 mot Valencia, og fortsett 87 kilometer helt til du kommer til avkjøring 62 (Ondara, N-332, Denia, Javea – Xabia). F(Ondara, N-332, Denia, Javea – Xabia). Følg deretter N-332 mot Alacant – Xabia I 5.7 kilometer, for så å ta CV-734 mot Javea.

Jardin del Mar har adresse C/ Genova 27-29, 03730 – Javea (Alicante)

JAVEA / XABIA: TURISME, GASTRONOMI OG STRENDER

Belligenheten til Javea / Xabia garanterer bra klima året rundt, med en gjennomsnittstemperatur på 20 grader. Både byens historiske sentrum og lokale strender (El Puerto og Arenal) er kjent for sine restauranter og fritidsaktiviteter.

Noen av landemerkene i gamlebyen i Javea er San Bartolome-Kirken, det lokale markedet, Javea Sailing Club og El Arenal-stranden, som er kjent for sin fine sand.

DESTINASJONER RUNDT JAVEA / XABIA

Andre turistbyer i området:

-Denia: Hovedstaden i Marina Alta-regionen, og en anerkjent turistdestinasjon. Denia har en travel havn, hvor det går ferger til de Baleariske øyene hele året.

-Benidorm: En av middelhavets mest kjente turistdestinasjoner, kun 50 kilometer fra Javea.

– Altea, Calpe, Alicante, Gandia og Valencia er noen av de andre byene i nærheten av Javea.

GPS: 38.7691993, 0.19029309999996258

Se resten av eiendommene på Costa Blanca