Acquamarina – Cala D’Or (Mallorca)

Ny kampanje

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

NYE LEILIGHETER TIL SALGS I CALA D’OR, MALLORCA

Acquamarina består av boliger med 2 soverom, med en autentisk middelhavsarkitektur, der hvitt er den dominerende fargen. Boligkomplekset er omgitt av store hager med naturlig hjemmehørende planter og et felles basseng der man kan nyte det behagelige klimaet på øyen.

I hovedetasjene er det store overbygde terrasser og private hager. Toppetasjene har takterrasser der man kan nyte en fantastisk utsikt.

Disse boligene er bygget i moderne og minimalistisk stil og fremstår med gode kvaliteter, og man har dessuten passet på de små detaljene. Utførelsen av arbeidet er basert på 60 års erfaring med å bygge kvalitetsboliger.

Hver bolig har en utildekket parkeringsplass.

Taylor Wimpey Spania har laget et nytt boligkonsept basert på at man utnytter plassen, og der man tar utgangspunkt i en rommelig stue som åpner ut til terrassen og som har kjøkkenet integrert i en åpen løsning, slik at man får maksimalt lys og en følelse av god plass

Alt dette er bygget i henhold til de nye europeiske byggestandardene som gir maksimal lyd- og termisk isolering.

Buidling Follow up: Acquamarina building follow up

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Leilighet, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: parkeringsplass, felles basseng, Heis, felles hage, privat hage, solterrasse, klimaanlegg, varme
Annet: nær stranden, terrasse, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra 220.000€
2 senger
2 bad
64.2 m2
0 m2
11.2 m2

Toppleilighet

Fra 305.000€
2 senger
2 bad
62.7 m2
0 m2
11.2 m2

NYE LEILIGHETER TIL SALGS I CALA D’OR, MALLORCA

Cala d´Or ligger bare 45 minutter fra flyplassen i Palma de Mallorca, med mange flyforbindelser til de største byene i Spania og Europa.

Dessuten ligger det bare 15 kilometer fra landsbyen Santanyi, der man kan oppleve magien og de lokale skikkene i en tradisjonell landsby ved Middelhavet, et variert gastronomisk tilbud og idylliske kroker der man kan beundre den typiske arkitekturen fra Mallorca.

 

 

Det nye boligkomplekset Acquamarina ligger sørøst på øyen Mallorca, i Cala d´Or. Det dreier seg om et moderne turiststed som har små fiskerhavner og utallige vakre viker, som nasjonalparken Cala Mondragó, og Calo d’Es Pou, Cala Esmeralda, … der vannet er krystallklart.

Acquamarina ligger bare noen meter fra lystbåthavnen Marina de Cala d’Or og den berømte Yacht-klubben, et enestående sted for dem som liker seilsport og å smake på det utsøkte middelhavskjøkkenet på en av de mange kjente restaurantene og uteterrassene.

Like i nærheten finner man golfklubben Vall d’Or, en golfbane med 18 hull der man kan teste sine golfferdigheter.

Man kan også spasere i sentrum der det er mange områder tilrettelagt for fotgjengere og et variert tilbud av små butikker, motebutikker, restauranter, uteterrasser og steder der man kan oppleve det tiltalende nattelivet.

GPS: 39.3751, 3.2210700000000543

Se resten av eiendommene på Mallorca