Hvorfor Taylor Wimpey de España?

Kjøpe et hjem med Taylor Wimpey de España betyr ikke bare at du har et vakkert sted å bo . Det betyr også at du har fred i sinnet . Det er fordi Taylor Wimpey de España er en del av Storbritannias ledende Taylor Wimpey plc .

Vi har bygget boliger i Storbritannia siden 1880 .

I Spania har vi mer enn 60 års erfaring i å bygge noen av landets mest respekterte nabolag . Vår fremragende omdømme er bygget på en unik kombinasjon av kompetanse som gjør oss i stand til å bygge en rekke boligprosjekter .

Over 6.000 fornøyde kunder kan bevitne det . Faktisk 98 % av våre kunder i undersøkelsen bekreftet at de ville kjøpe igjen fra Taylor Wimpey de España . (*)

Alt dette erfaring og kompetanse betyr at du kan slappe av og nyte din lyse , romslige nye hjem , i trygg forvissing om at alle detaljer , inkludert de du ikke kan se , er av høyeste standard .

Vår salgsavdeling vil være din konstant kontakt med all kommunikasjon på engelsk , og fra det øyeblikket du signerer kontrakt med oss vår kunde liaisonoffiser vil være tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha . I tillegg til en ti år strukturell garanti , tilbyr vi også en beredskap hjelpelinje og en rask og effektiv etter salg service , for å ta din forespørsel innen 15 dager .

( * ) Data kommer fra vår ” Customer Satisfaction Index” , en vanlig undersøkelse som vi ber alle våre kunder til å fylle ut etter at de har hatt sine nye hjem et par måneder .

 

Ønsker du å få mer informasjon
om våre nye boliger og tilbud?

Få Taylor Wimpey nyhetsbrev.

    Be om mer informasjon

    Ring gratis nå fra Spania:

    900 130 044

    Resten av verden:

    +34 971 70 69 72