Historie

Taylor Wimpey Spania

I dag , Taylor Wimpey plc , en internasjonal boliger, eiendoms-og byggefirmaer, som sysselsetter mer enn 5.000 mennesker over hele verden , med hovedkontor i High Wycombe / Buckinghampshire ( UK) .

Taylor Wimpey de España har vært i Spania siden 1958 , med flere nye og arkitektonisk imponerende utviklingen i de Balearene, Costa Blanca og Costa del Sol ; alt i den beste plasseringen .

Taylor Wimpey plc

Vi er dedikert til byggebransjen i snart 100 år , siden dagen vår grunnlegger , i en alder av bare 16 , hadde drømmen om å bygge to hus i Blackpool , til i dag .

For ytterligere informasjon

https://www.taylorwimpey.co.uk/corporate

16 – år gamle Frank Taylor låner £ 100 for å bygge to hus i Blackpool . For ung til å danne sitt eget selskap , la hans onkel Jack Woodrow lånt navnet sitt til virksomheten og “Taylor Woodrow ” ble født . Frank Taylor gjort 100 % fortjeneste på denne første venture.

Taylor Woodrow er et aksjeselskap med en kapital på £ 3,000,000 . Utvikling begynner i USA og ordreaktivitet starter .

Vi har nå syv datterselskaper, tre tilknyttede selskaper i USA . Vi er på utkikk etter nye markeder , mens de fortsetter å bygge boliger i USA . I London , bygget Atlantic House – den første større utbygging i City of London siden bombingen .

Vi er nå mer enn 250 prosjekter over hele verden . Vårt nye hovedkontor i Southall er klart . Arbeidet begynner på Donnington Power Station , og Calder Hall kjernekraftverk er fullført .

Taylor Woodrow utnevnt som entreprenør til å bygge den nye Metropolitan Cathedral of Christ the King i Liverpool .

I St Katherines Dock prosjektet i London : en av de mest ambisiøse private byutvikling noen gang er gjennomført i byen .

Vi er en av grunnleggerne av the Channel Tunnel konsortiet . Bolig i Canada , California og Florida fortsetter å utvikle seg .

Vi fortsetter vår internasjonale strategi investering for utvikling av vår virksomhet i bolig , fast eiendom og entreprise .

3. juli 2007, Taylor Woodrow plc og George Wimpey plc slått sammen til Taylor Wimpey plc .

2008 : Taylor Woodrow Construction solgt til Vinci , forlater Taylor Wimpey å fokusere på boligbygging .

2012 : For første gang Taylor Wimpey utnevnt som en fem-stjerners utbyggere av Home Builders Federation bruker sin uavhengige National nye hjem utbyggere Survey . Vi opprettholdt våre fem – stjerners ranking i 2013 .

I dag , Taylor Wimpey en FTSE Top 200 selskap , og en av Storbritannias ledende bolig-og utviklingsselskap i Taylor Wimpey .

Ønsker du å få mer informasjon
om våre nye boliger og tilbud?

Få Taylor Wimpey nyhetsbrev.