Enkel kommunikasjon mellom oss

Enkel kommunikasjon mellom oss

Kommunikasjon med våre kunder er en nøkkelfaktor i vår virksomhet . Derfor har vi etablert en “Customer Liaison Officer, ” en kundetjeneste der en av våre spesialister vil svare på alle dine spørsmål og gi deg den informasjonen du trenger .

Denne personen er der for å holde deg oppdatert gjennom hele kjøpsprosessen, og gi deg råd om hvilke administrative prosedyrer som må følges. Målet med dette er å hjelpe deg å forstå prosessen og gi deg råd om de beste alternativene for å tilpasse ditt hjem.

Hvis du har noen spørsmål eller forespørsler, ikke nøl med å ta kontakt , og vi vil prøve å løse det i løpet av kortest mulig tid. Vår kundekontakt vil også være der ved overtagelese av bolig, for å gjennomføre sluttkontroll og forklare deg hvilke garantier vi tilbyr.

Oppfølging etter kjøp

I løpet av det første året forplikter vi oss til å håndtere eventuelle forespørsler angående ditt hjem innen 15 virkedager .

Customer Satisfaction Index

CSI-tjeneste: Vi analyserer våre kunders meninger etter at de har overtatt og flyttet inn i sine hjem slik at vi kan forbedre våre tjenester. Formålet med denne tjenesten er å sikre at våre kunder er 100% fornøyd, ikke bare med kjøpet av sitt nye hjem, men også opplevelsen av å bo i det.

Ønsker du å få mer informasjon
om våre nye boliger og tilbud?

Få Taylor Wimpey nyhetsbrev.

    Be om mer informasjon

    Ring gratis nå fra Spania:

    900 130 044

    Resten av verden:

    +34 971 70 69 72