Utbygginger på / i Ibiza

første sjølinje
Ibiza
Fra 2 senger
Fra 399.000€
kommer snart
Ibiza
Fra 2 senger
Fra ..€

Be om mer informasjon

Ring nu gratis

Ring gratis nå fra Spania:

900 130 044

Resten av verden:

+34 971 70 69 72

Hvis du ønsker det, kan du sende oss navn og e-postadresse, og så kontakter vi deg

Se utviklingen på kartet

Oppdag Ibiza

Ibiza er en øy med kontraster. Vakre nasjonalparker, en rolig kyst med turkist vann og bratte klipper, uteliv til langt på natt, tradisjonelle landsbyer med en uvanlig ro, hippie-stemning, miljøer for enhver smak, nydelig typiske matretter og de vakreste solnedgangene i Middelhavet.

Mer enn 210 km med paradisiske strender med fin sand, krystallklart vann, naturlige grotter og et ualminnelig landskap. Ibizakysten er full av unike og overraskende steder der du kan nyte stranden og havet hele året.
Fra uendelige strender med gyllen sand til bortgjemte viker der man kan være for seg selv og slappe av, samt mangfoldet og landskapets og havets rikdom, er noen av de viktigste kjennetegnene ved kysten av Ibiza, særlig sjøgresset “Posidonia oceanica”, som er en del av Unescos verdensarvliste.

På Ibiza er det utallige fritidsmuligheter, og det gjelder både om sommeren og hele året generelt. Kommunen tilbyr aktiviteter for alle typer reisende, 365 dager i året.

Ibiza byr på muligheten til å drive med alle slags sportsaktiviteter utendørs hele året, blant annet kajakk, dykking, seiling, surf, turgåing, svømming, golf, tennis, volleyball, motorsport, hesteløp, osv.

Ibiza er det ideelle stedet for å gå på shopping på grunn av mangfoldet og det originale vareutvalget. Du finner tradisjonell smykkekunst fra Ibiza, kunsthåndverk, klær og tilbehør fra hele verden.

På Ibiza finnes det vakre hjørner overalt, som kunne vært motivet på et nydelig postkort. Skumringen på Ibiza er kjent over hele verden. Tusenvis av besøkende tar turen hver sommer til Sant Antoni-bukten for å se de imponerende solnedgangene som beundres av folkemengder.

De som liker god mat og vin finner en enestående verden av smaker, fra lokale produkter som lammekjøtt og fisk, til mer eksklusive retter fra det internasjonale kjøkken, uten å se bort fra det utsøkte utvalget fra vinkjellerne på Ibiza.