Utbygginger på / i Cádiz

ny kampanje
Cádiz
Fra 2 senger
Fra 296.000€
innflyttingsklar eiendom
Cádiz
Fra 2 senger
Fra 342.000€
ny kampanje
Cádiz
Fra 4 senger
Fra 1.365.000€

Be om mer informasjon

Ring nu gratis

Ring gratis nå fra Spania:

900 130 044

Resten av verden:

+34 971 70 69 72

Hvis du ønsker det, kan du sende oss navn og e-postadresse, og så kontakter vi deg

Se utviklingen på kartet

Oppdag Cádiz

Provinsen Cádiz er svært variert, med områder som er verdt et besøk, fra La Campiña de Jerez de la Frontera til landsbyene i Campo de Gibraltar, eller en tur langs de hvite landsbyene og hvile seg på et sted langs kysten mellom Tarifa og Sanlúcar de Barrameda.

Langs de 260 km med kystlinje og 138 km med strender kan man finne både naturlige strender og turiststrender med alle servicetilbud, små viker og kilometerlange sandområder, strender som er familievennlige og andre som er mer private, med rolig hav. Man finner også strender med kraftig vind som er ideelle for å drive med windsurfing.

Det finnes mange små kystbyer der man kan få matopplevelser basert på fisk og skalldyr, drive med vannsport og golf eller slå seg ned på en av de uendelige strendene for å bade.

Man kan drive med alle slags sportsgrener, fra vannsport, golf, hestesport til sportsaktiviteter i naturen.
Andalucia er Europas største golfdestinasjon for turister på grunn av kvaliteten på golfbanene, som ligger i privilegerte områder med vakre omgivelser og mange av dem i nærheten av idylliske strender.

Verksteder der det selges kunsthåndverk i smijern, tre, hamp, vifter, tekstiler, keramikk, skinnvarer, rideutstyr, glass, osv. …
Du finner også et endeløst utvalg av handlesentre med et stort utvalg butikker.

Det finnes et variert utvalg av naturområder, som viser en usedvanlig rikdom, og stort mangfold i blant annet utrydningstruede dyrearter, sumpområder og steder ved kysten som fremdeles er intakte, der man har tatt hensyn til omgivelsene.

Matkulturen i Cádiz bærer preg av vinene som blir produsert i provinsen og av det store utvalget av fisk som finnes langs kysten av Cádiz, i tillegg til skalldyr og de kjente sjøkrepsene fra Sanlúcar de Barrameda. Man bør ikke glemme ostene som produseres etter tradisjonell metode og kjøttprodukter fra fjellandsbyene