Anbefalinger

Anbefaling Taylor Wimpey Spania: Mallorca, Costa Blanca og Costa del Sol. Leiligheter og hus

Jeg kjøpte en nydelig leilighet i Costa del Sol av Taylor Wimpey España

” Jeg kjøpte en nydelig leilighet i Costa del Sol av Taylor Wimpey España . , Jeg valgte å kjøpe en eiendom i Spania på grunn av det gode været , flotte omgivelser og flotte golfbaner å eventuelt trekke seg tilbake til og bruke som en base for å møte familie og venner . Denne spesielle boligen ( Avalon ) fanget mitt øye på grunn av moderne design og konkurransedyktig pris for et så vakkert sted, det er ikke rart så mange europeere kjøper i Spania ! ”

Herman Dircx

Håndteringen til Taylor Wimpey gjorde

«Håndteringen til Taylor Wimpey gjorde meg sikker på et depositumet jeg betalte ikke ville gå ad undas, og det er en etablert resort så vi vet at det vil bli gjennomført og anleggene vil bli vedlikeholdt . , Vi har tenkt å komme hit minst åtte ganger i året , og jeg kan fortsette å drive min utleie av fancy kjoler og kostymer. Spania er godt utviklet og nesten på linje med Storbritania hva gjelder bredbånd og internett , samt butikker og andre fasiliteter . ”

 

Været er en annen viktig grunn til å velge det sørlige Spania .

“Jeg er lei av den britiske vinteren . , Vi satt på balkongen vår på Los Robles i desember, og det var 22 grader og sol for det meste . Dessuten er det enkelt å reise med korte flytider og lavprisselskaper . ”

Mark Heaton og hans kone Lynne

" Vi ble forelsket i vår resort "

Mark White og hans kone , Lindsey , som er fra England , bestemte seg for å kjøpe i Mallorca etter å ha feriert på øya og oppdage sin enkel tilgang hjemmefra , det fine været og de lange strendene. Paret eier nå en ett-roms leilighet bygget av Taylor Wimpey i en liten utvikling i feriestedet Puerto Pollensa , på den nordøstlige kysten.

” Vi var helt forelsket , ” sier White. “Det er ikke overfylt eller overutviklet. Det har en flott strand , flotte restauranter og en vennlig atmosfære. Det var alt vi var ute etter . ”

Familie White forventet å tilbringe flere uker i året i sitt andre hjem, men tror at de kan leie ut i løpet av sommeren , når de vil tjene mest mulig penger på det . ” Mallorca er en vakker øy , men det er noen områder hvor det har vært mer utvikling enn andre , “Familien White advarer.” Undersøk godt og velg plasseringen din med omhu . ”

Mark White og kona Lindsey

Taylor Wimpeys uttrykke kvalitet

” Vi hadde sett på flere andre utbygginger bygget av spanske selskaper , men alt om Taylor Wimpeys sier kvalitet – . Fra tykkelsen på veggene , kunne den høye spesifikasjonen av inventar Cala Magrana tilby oss den rette mengden plass , rett pris , vi har ferie som en familie og også gi nære venner og familie muligheten til å oppleve vår sanne ” hjem” .

Claire Hawthorn

Stol på at Taylor Wimpey kan finne din perfekte hjem i solen

” Vi deltok på en livsstil besøk til Los Arqueros utvikling nær Marbella og det har absolutt levd opp til våre forventninger . Trend var allerede godt etablert på golfbanen slik at vi kunne se nøyaktig hva vi kjøper . I tillegg ga salgsteamet oss noen gode råd og plass til oss i kontakt med de riktige personene til å diskutere de juridiske og økonomiske siden av ting ”

Vind Whipps

En Los Arqueros También habla se Castellano

” Hemos utilizado los mecanismos den postventa y atención al cliente y hasta ahora ha side bastante satisfactorio . Esperemos que siga así , para seguir solucionando las cosas pendientes . Sin lugar en dudas recomendaría Taylor Wimpey ”

Familia Cara Gilabert

Med Taylor Wimpey de España , nyter vi et nytt liv i Spania

“Navnet Taylor Wimpey bidratt til å velge et andre hjem i Spania . Vi hadde tillit til at deres service og kvalitet vil være det beste , og vi ble ikke skuffet . Fra bestilling til overlevering nøkkelen fant vi hele opplevelsen stressfri og hyggelig . Vi hadde hjelp og støtte med alt vi trengte inkludert bestiller våre møbler til leiligheten via salgsteamet og fikk bilder av leilighetene bygges hver uke via e – post .

Vi kjøpte en leilighet med havutsikt på Taylor Wimpeys Cala Magrana ligger nær Caves of Drach like utenfor Porto Cristo i provinsen Manacor på nordøst siden av øya Mallorca .

Våre hovedprioriteringer som en familie før kjøp ville være en ny bygning med en god byggekvalitet med god service, godt gjennomtenkt design, god kvalitet spesifikasjonen , kvalitet miljø med velstelte hager, felles svømmebasseng samt lett tilgang til Palma Airport med en reisetid på i løpet av timen . Alt dette ble funnet i Cala Magrana .

Viktigst i Mallorca, og har terrasse vår praktfull utsikt over Middelhavet og klimaet er så bra at vi kan spise ute de fleste kvelder . Vi koker med ferske, lokale råvarer som fisk , sjømat , kjøtt og regelmessig prøve de fantastiske viner fra området . Ikke bare vi kjøpte vårt hjem i solen for en god livskvalitet , men også en god investering for fremtiden . Vi kan trygt si at vi er glade og har skapt et vakkert hjem på øya Mallorca.”

Mr. & Mrs. Robert Hibbert kjøper på Cala Magrana Mallorca

Be om mer info

Søk nå for mer informasjon om dine interesseområder gjennom vårt kontaktskjema .

Videre kan du også kontakte oss ved å ringe oss i dag 34 971 70 69 72

Testimonial Taylor Wimpey

Ønsker du å få mer informasjon
om våre nye boliger og tilbud?

Få Taylor Wimpey nyhetsbrev.