Natura – La Cala Golf Resort, Mijas (Malaga)

Ny kampanje

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

NATURA, NYOPPFØRTE REKKEHUS TILSALGS I LA CALA GOLF RESORT, MIJAS, COSTA DEL SOL

Natura er et nytt prosjekt i La Cala Resort som består av 40 rommelige rekkehus rett ved golfbane, med panoramautsikt over området. Boliger på 3 plan i et privat og inngjerdet boligområde, med svømmebasseng og felles hage.

Natura er uten tvil noe for deg hvis du leter etter en komfortabel og funksjonell bolig med privat kjeller, hovedetasje med åpen løsning med montert kjøkkeninnredning, 3 rommelige soverom, en stor terrasse på 50 m2 og hage.

Direkte salg fra utbygger

Beregnet overtagelse:

Fase 1 (21 rekkehus): september 2020.

Building Follow up: Natura – Follow up

 

Bygget i henhold til de nye byggereglene og med energisertifikat B.

Stedet er ideelt for oppholdet ditt på Costa del Sol, enten som feriebolig, som primærbolig eller investering.

60 års erfaring i boligbygging i Spania.

 

LA CALA RESORT, MIJAS og omgivelsene

Cala Golf Resort har 3 golfbaner med18 hullet vannterapisenter med Spa, et flott firestjerners hotell, 2 restauranter og 1 vinkjeller, en golfskole (La Cala Golf Academy), vektertjeneste 24 timer i døgnet og et stort utvalg i sportsanlegg (tennisbaner, profesjonelle fotballbaner, treningsstudio, fritidssenter og spa), alt omgitt av vakre naturlige omgivelser.

Få minutter unna kan man oppleve den sjarmerende byen Mijas med sitt pent bevarte sentrum med smale gater, gå i butikker i Marbella eller Fuengirola, eller prøve seg på utelivet i La Cala de Mijas eller Puerto Banús.
Kort fortalt, et nytt boligområde som har fordelen ved å ha omgivelser av maksimal kvalitet, strategisk plassert i La Cala Resort, til en svært god pris.

Boligområdet ligger i et rolig område mellom nasjonalparken Parque Natural de la Sierra de Mijas og Middelhavet, bare 10 minutter fra de fantastiske strendene på Costa del Sol, og 20 minutter fra Marbella og 30 minutter fra Malaga lufthavn.

Boligtyper: Rekkehus
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, felles hage, solterrasse, klimaanlegg, varme
Annet: golfutsikt, nær stranden, terrasse
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: B

Rekkehus

Fra 465.000€
3 senger
3 bad
203.35 m2
35.34 m2
98.84 m2

NATURA, NYOPPFØRTE REKKEHUS TILSALGS I LA CALA RESORT, MIJAS, COSTA DEL SOL

La Cala Golf Resort ligger mellom Marbella og Fuengirola, omgitt av hav og fjell.
Boligene ligger ved golfbanen Golf Europa, i nærheten av et firestjerners hotell, spa og restauranter.
Bare 10 med bil sørover finner man de fineste strendene på Costa del Sol, mellom La Cala de Mijas og Fuengirola; og 20 minutter mot vest ligger byen  Marbella og nattelivet i Puerto Banús.
Den internasjonale flyplassen i Malaga kommer man til ved å følge A7 (N-340) i knapt 30 minutter.
Den privilegerte beliggenheten byr på 30 km med de beste områdene med fritidstilbud og moro, solfylte strender og de beste golfbanene på Costa del Sol.

FRITIDSMULIGHETER I OMRÅDET

Boligområdet ligger i nærheten av marinaen i Benalmádena og Puerto Banús i Marbella. Man kan velge mellom ulike områder med fritidsmuligheter og et stort utvalg i restauranter i La Cala de Mijas, Fuengirola eller Marbella.

Du kan dra til de andalusiske landsbyene i området: Mijas med sin vakre utsikt og trange gater, Fuengirola med mer enn 7 kilometer med strandlinje og Castillo Sohail, Ronda og den spektakulære kløften Tajo.

GPS: 36.5415746, -4.722266900000022

Se resten av eiendommene på Costa del Sol