Marina Golf – Nova Santa Ponsa (Mallorca)

Solgt

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Solgt

REKKEHUS og ENEBOLIGER TIL SALGS I NOVA SANTA PONSA, CALVIA MALLORCA

Det nye boligkomplekset Marina Golf residential complex, utviklet av Taylor Wimpey Spania, ligger like ved Santa Ponsa III Golf Club. Denne nye bebyggelsen er oppført i middelhavsstil og har eiendommer med 3 – 4 store soverom, privat terrasse og hager, samt privat parkeringsplass.

I fellesområdet er det et svømmebasseng bare for eierne, omgitt av et terrasseområde med utsikt over golfbanen og en stor felleshage. Det er også garderobe, dusjer og toaletter.

Nye eiendommer, direkte fra utbygger

For å garantere maksimalt med lys, vender eiendommene sørvest og har også flere terrasser der man kan nyte solen mesteparten av dagen. Alle eiendommene har også store hager der du kan nyte solrike Mallorca-dager og varme middelhavskvelder.

Marina Golf ligger i Nova Santa Ponsa, på sørvest-Mallorca, et av øyens mest eksklusive og ettertraktede områder.

MARINA GOLF – GOLF OG STRAND

Santa Ponsa er et flott sted, omgitt av noen av de beste golfkklubbene på øyen inkludert Golf Santa Ponsa I, II og III, som er like ved Golf de Andratx, Golf de Poniente og Bendinat Golf, utviklet av oss. Det ligger også nær kysten, i et område med nydelige viker og strender og noen av øyens mest ekslusive småbåthavner som Puerto Adriano, en havn som ligger bare noen minutters spasertur fra Marina Golf, Puerto Portals og Puerto de Andratx.

Den eksklusive småbåthavnen Puerto Adriana, tegnet av Philippe Starck, ligger bare 1,5 km unna, og har et stort utvalg av elegante barer og restauranter og noen av de mest eksklusive designerbutikkene.

Eiendommene er alle bygget etter aller høyeste standard, med overflater som leveres i designermaterialer og -merker.

De har air-condition, varme i gulvet på badet, doble vinduer, sikkerhetsdør, TV kabel og parabolantenne.

Overrekkelse:

Fase I (januar 2016), Fase 2-A (juni 2016) og Fase 2-B (september 2016). Solgt

Fase III (Oktober 2017) Solgt

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Rekkehus
Inkluderer: parkeringsplass, felles basseng, felles hage, privat hage, solterrasse, vaskeri, klimaanlegg, varme, gulvvarme
Annet: golfutsikt, nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Rekkehus

Fra ..€
3 senger
3 bad
147.5 m2
196.17 m2
22.47 m2

REKKEHUS og ENEBOLIGER I NOVA SANTA PONSA, CALVIA MALLORCA

Våre eksklusive Marina Golf-eiendommer ligger bare 1,5 km fra Puerto Adriano, 10 kilometer fra Puerto Portals og mindre enn 20 kilometer fra Puerto de Andratx. Marina Golf ligger bare 30 kilometer fra Palma de Mallorca flyplass og 20 kilometer fra Palma sentrum.

GPS: 39.4955365, 2.4849391000000196

Se resten av eiendommene på Mallorca