Los Arqueros Beach – Marbella

Solgt

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Solgt

FAST EIENDOM FOR SALG, PLAYA DE ALCANTARA, MALAGA

Ditt nye hjem på Marbella Beach.

Taylor Wimpey, prestisjetunge utvikleren av den berømte Los Arqueros Golf & Country Club Resort, presenterer sin nye boligområde på stranden, Los Arqueros Beach i Marbella.

LOS ARQUEROS BEACH I MARBELLA, MALAGA

Los Arqueros Beach er et nytt boligkompleks med 48 leiligheter med 2 – 3 soverom og 2 bad, en 4-minutters spasertur fra promenaden og 3 minutter fra den gamle delen av San Pedro de Mena, den nye voksende området mot Marbella Beach i nærheten av Puerto Banus kalt NEW ALCANTARA.

Leilighetene har brede terasses, heis, romslige solterrasser og to svømmebassenger (voksne og barn) og garasje inkludert. Air Conditioning. Fullt møblert kjøkken (kjøleskap, fryser, komfyr, keramisk platetopp, oppvaskmaskin, …).

Området har store og moderne veier med sykkelveier, hager, offentlig transport, alt omgitt av restauranter og butikker.

Et nytt boligområde som lister opp alle fordelene med et boligmiljø av kvalitet, strategisk plassert ved siden av Puerto Banus, Marbella, alt til en ekstraordinær pris.

GOLF I MARBELLA: LOS ARQUEROS GOLF & COUNTRY CLUB

Los Arqueros Golf & Country Club

Livet på stranden er ikke en grunn til ikke å nyte den prestisjetunge golfbane med 18 hull, 71 par, designet av Severiano Ballestero bare 5 minutters kjøretur unna, ligger i Ctra. San Pedro en Rona, blant åser, sjø og fjellutsikt.

En kommersialisert golfbane, med stor variasjon, vil det ikke la noen likegyldige spiller uansett nivå.

Eierne av Los Arqueros Beach vil være i stand til å nyte det sosiale og internasjonalt miljø som presenteres i The Clubhouse, sin berømte meny av sin berømte restaurant med terrasse, spille paddle tennis eller i sitt spor eller bruke treningsstudioet. Alltid nyte den ekstraordinære klimaet, visninger, solnedganger fra ås, kun 5 minutter fra ditt nye hjem.

Boligtyper: Leilighet
Inkluderer: garasje, Heis, klimaanlegg, varme
Annet: nær stranden, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: D

Leilighet

Fra ..€
0 senger
0 bad
94.5 m2
0 m2
19.42 m2

ARQUEROS BEACH LEILIGHETER – YPPERLIGT BELIGGENHET I MARBELLA, MALAGA

Los Arqueros Beach ligger vest i Marbella, i retning av Estepona, med direkte tilgang til motorveien `Autopista del Mediterráneo’och 40 minutter fra Malaga flyplass. Det ligger mellom strandpromenaden og den gamle delen av San Pedro de Alcántara, 5 minutter fra Puerto Banus, i den nye nye feltet av Marbella strand kalt NEW ALCANTARA. Den nøyaktige plasseringen er på strandpromenaden ved siden av den italienske restauranten Da Bruno og rundkjøringen på fiskebåten (Barco Pesquero).

GPS: 36.4808425, -4.988204200000041

Se resten av eiendommene på Costa del Sol