La Recoleta III – Punta Prima, Torrevieja (Alicante)

Ny fase

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Leiligheter ved stranden i Punta Prima, Torrevieja (Alicante), en time fra Alicante flyplass

Ny fase ! 

Disse nye La Recoleta leilighetene har en fantastisk beliggenhet i Punta Prima, Torrevieja(Alicante). La Recoleta ligger tett på havet, med tilgang til sjøen og stranden bare meter unna. Det er heis fra garasjen og kjellerboden.

Kjøp direkte fra utbygger

La Recoleta er utformet i middelhavsstil, med brede avenyer som fører ned til sjøen, og plettfrie hage områder. Det velholdte området gjør dette til et perfekt sted å slappe av og nyte det fantastiske klimaet hele året.

Leilighetene med 2 og 3 soverom har en godt utviklet planløsning med private terrasser. Nyt den vakre utsikten over havet, basseng og private hager i nabolaget. De unike penthousene inkluderer solarium med enestående utsikt.

De lokale fasilitetene i Torrevieja og strendene skaper en flott beliggenhet, og gjør en Taylor Wimpey de España-leilighet på La Recoleta til et av de beste alternativene når du kjøper en bolig på Costa Blanca.

Forventet leveringsdato for:

  • Innflyttingsklar eiendom fase: Solgt
  • Ny fase (blokker 18 og 20): oktober 2020

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Leilighet, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: garasje, bod, Heis, felles hage, klimaanlegg
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, første linje utvikling, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: D

Leilighet

Fra 194.000€
2 senger
2 bad
63.1 m2
0 m2
15.4 m2

Leilighet

Fra 234.000€
3 senger
2 bad
88.8 m2
0 m2
14.7 m2

FORBINDELSER PUNTA PRIMA TORREVIEJA, COSTA BLANCA LEVANTE

Punta Prima er en fantastisk beliggenhet rett ved havet. Torrevieja ligger bare 10 minutter unna med bil, og er en av de mest favoriserte destinasjoner på Costa Blanca. Forbindelsene er gode, og med bil eller buss kan du raskt ankomme El Altet internasjonale flyplass (Alicante) som ligger bare 45 minutter unna. Omtrent 30 minutters kjøring fra San Javier, Murcia.

OMGIVELSER LA RECOLETA, PUNTA PRIMA, TORREVIEJA

Tett inntil stranden, er Punta Prima en stor blandet urbanisering av leiligheter, rekkehus og villaer, cirka fem kilometer sørvest for Torrevieja. De store saltsjøene i nærheten er fantastiske fuglereservater hvor observasjoner av hegre og flamingoer er vanlig.

Midt i en unik setting med noen av de beste fasiliteter og attraksjoner for turister, fantastiske transportforbindelser , utmerket klima og alle de tjenestene du kan ønske deg: et stort utvalg i butikker og restauranter, med golfbaner, havner, og lokale skoler og sykehus. I Punta Prima er det marked hver dag i uken, også langs kysten og i innlandet. Markedet på Playa Flamenca, som holdes på lørdag morgen, er absolutt en av de beste og er vel verdt et besøk.

FRITID OG AKTVITETER PÅ COSTA BLANCA

Alle typer vannsport kan utføres i Torrevieja, inkludert vindsurfing, seiling og paragliding. Byen har gode sportsfasiliteter som tennis, bowling, friidrett, fotball og tennis.

Det er mange golfbaner i nærheten, og innen en times kjøretur fra boligområdet, vil du finne en egnet bane for alle typer spillere.

GPS: 37.9467469, -0.7070730000000367

Se resten av eiendommene på Costa Blanca