Kiruna Residencial – Elche (Alicante)

Ny kampanje

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

EIENDOM TIL SALGS I UTLANDET: HUS TIL SALGS I ALENDA, ALENDA GOLF, ALICANTE, SPANIA

Det private boligkomplekset med tre soverom i vakre townhouse i Kiruna residencial ligger i et nøye utvalgt område, og byr på kombinasjonen av fredelige Alenda Golf Course sammen med strand og strandliv, bare 15 minutters kjøring unna.

Alle eiendommene er designet for maksimal utnyttelse av lys og rom, med de beste overflatebehandlinger og fasiliteter. Brisas de Alendas townhouse er utstyrt med fullt utstyrt kjøkken, vitro keramisk platetopp, avtrekksvifte, stekeovn og aircondition med varmepumpe forhåndsinstallasjon og garderober. Alle husene har to etasjer med romslige terrasser og hager, 2 bad, ett toalett og en privat hage og garasje.

Kjøp direkte fra utbygger

Frokost om morgenen eller en avslappende kveld på terrassen, omgitt av de spektakulære fjellene i Sierra de las Aguillas, med utsikt over den fredelige golfbanen, som enkelte hoteller har direkte tilgang til.

Kiruna residencial – komplekset har private hager og felles svømmebasseng. Det er også et klubbhus, en tospråklig engelsk-spansk skole og en matbutikk i området.

Nærhet til den historiske landsbyen Monforte del Cid tilbyr også fasiliteter som Alenda Golf Resort.

Disse store (130m² +20 m² hage) 3 soverom / 2 bad husene kommer fullt utstyrt med gass sentralvarme, air condition, kjøkken og parkering foran huset.  Innenfor Alenda Golf finnes et lite supermarked, en restaurant/bar, klubbhus og treningssenter, i tillegg til  paddle-og tennisbaner. Det er bare 15 minutter fra Alicante flyplass, 20 minutter til sentrum av Alicante og 10 minutter til Elche sentrum.

Overlevering av: Juni 2019

Building follow up: Kiruna building follow up

PÅ JAKT ETTER LIVSKVALITET

Kiruna residencial – Komplekset ligger nær Alicante, bare en 15 minutters kjøretur unna. Til Elche er det 8 minutter med bil. Nyt utsikten, været og tid med familie eller venner, for å komme bort fra det daglige stresset .

GOLFBANER PÅ COSTA BLANCA: ALENDA GOLF CLUB

Costa Blanca er det perfekte området for å investere i en eiendom med en golfbane, og spille golf takket være det varme klimaet året rundt. Det er mer enn 15 golfbaner i nærheten, for eksempel El Patio Golf Club, tre kilometer fra Alicante, designet av Severiano Ballesteros eller Font del Llop Golf Club, nær Alenda.

Alenda Golf Club, som enkelte eiendommer har direkte tilgang til, er en 18-hulls pitch & putt.

Kiruna residencial gir deg muligheten til å kjøpe en golf eiendom i Alicante til en spesiell pris og utmerket valuta for pengene.

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Rekkehus
Inkluderer: parkeringsplass, felles basseng, felles hage, privat hage, solterrasse, vaskeri, klimaanlegg
Annet: golfutsikt, terrasse
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: B

Rekkehus

Fra 173.000€
3 senger
2 bad
105.09 m2
26.47 m2
14.25 m2

Eiendom til salgs i utlandet:

REKKEHUS TIL SALGS I ALENDA, ALICANTE, COSTA BLANCA, SPAINA

Kiruna residencial – komplekset har blitt bygget ved siden av Alenda Golf Club, i et nøye utvalgt område med vakre og fredelige omgivelser, kun 10 minutter fra stranden og Alicante sentrum.

Sierra de las Aguilas og Sierra del Cid gir deg muligheten til å nyte turer i naturen, hvor det er bra forhold for fugletitting.

BELIGGENHET OG AVSTANDER FRA ALENDA

Alicante internasjonale flyplass ligger 10 minutter unna Alendas eiendommer, med forbindelser til Storbritannia, og de fleste suropeiske hovedsteder, med en årlig trafikk på 11.000.000 reisende.

Euromed høyhastighetstog gir svært gode muligheter for turer til Barcelona og Valencia, og havnene i Alicante er en del av Middelhavet cruiseskip krets.

Alenda har gode veiforbindelser med motorvei A7, som knytter seg til resten av Spania og Frankrike.

GOLFBANER I ALENDA-ALICANTE OG FRITIDSTILBUD

Det er for tiden 15 golfbaner på Costa Blanca, som kan by på golf for alle spilletyper og nivåer. Noen eiendommer i Kiruna residencial har også direkte tilgang til Alenda Golf Club.

Klimaet kombinert med nærhet til stranden, gjør båtliv og vannsport mulig nesten året rundt. Costa Blanca har gode havner og marinaer svært nære Alendas eiendommer.

GPS: 38.3629, -0.6745300000000043

Se resten av eiendommene på Costa Blanca