Jade Beach, Marbella

Solgt

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

Solgt. LEILIGHETER TIL SALGS I NUEVA ALCANTARA, MARBELLA, COSTA DEL SOL

24 nye eksklusive leiligheter i Nueva Alcantara, Marbella. Anlegget ligger i et eksklusivt boligområde 100 meter fra strandpromenaden som forbinder Puerto Banus og San Pedro. Jade Beach ligger nær alle de vakre strendene på Costa del Sol, og 1 time fra Malaga flyplass.

De nye leilighetene til salgs fra Taylor Wimpey de España har 2 eller 3 soverom og 2 bad. Det finnes også to typer store penthouseleiligheter med 3 soverom og utrolige terrasser. Hver bolig har sin egen garasje og stor bod. Komplekset har en sikkerhetssjekk, inngang for fotgjengere og bil, samt et svømmebasseng og hageanlegg som gir en atmosfære av privatliv og komfort.

Det er det ideelle stedet for en fritidsbolig, første hjem eller en investering. Jade Beach er utformet som et luksuriøst boligkompleks med moderne Middelhavsarkitektur og store terrasser. Alle eiendommene er sørvendt for å maksimere dagslys.

Jade Beach tilbyr de fineste Taylor Wimpeys utførelser og kan by på de siste trendene innen interiørdesign med hvite marmorgulv i stuen; treverk, møbler og kjøkkenbenken. Alle boliger på Jade Beach har automatiske persienner, gulvvarme, dusjvegger i begge bad og halogenbelysning i alle rom. Kjøkkenet er utstyrt med hvitevarer og skyvevinduer til stuen.

Jade Beach er designet for å være en av de mest avanserte eiendommer på markedet, både ved å innhente energibesparelser og muligheter for en helhetlig forvaltning av funksjonene i ditt hjem.

Kjøp direkte fra oss!

Overlevering: Juli 2017.

Boligtyper: Leilighet, Bod, Underetasje
Inkluderer: garasje, bod, felles basseng, Heis, felles hage, privat hage, vaskeri, klimaanlegg, varme
Annet: nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: B

Leilighet

Fra ..€
2 senger
2 bad
93.05 m2
0 m2
42.89 m2

Et unikt og uforglemmelig sted

De nye eiendommene ligger i det mest eksklusive boligområdet i Nueva Alcantara, med brede gater, sykkelstier og nær den moderne boulevarden som inkluderer 55.000 m² med hager, gangveier, et amfiteater og restauranter.

Jade Beach, omgitt av de beste luksuseiendommene i Nueva Alcantara og Guadalmina, kun 100 meter fra promenaden. Den strategiske beliggenheten gjør det mulig å gå  til det historiske sentrum av San Pedro, Puerto Banus, de beste internasjonale skoler og sports- og fritidsaktiviteter i området.

GPS: 36.4767107, -4.9872821999999815

Se resten av eiendommene på Costa del Sol