Camp de Mar Beach – Puerto Andratx (Mallorca)

Solgt

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

REKKEHUS TIL SALGS I SPANIA PÅ GOLFBANEN I ANDRATX, MALLORCA (SØR-VEST KYSTEN)

Solgt.

Camp de Mar Beach er Taylor Wimpeys nye eksklusive utvikling i Mallorc, og ligger i hjertet av «Golf de Andratx», med fordelene av direkte tilgang til stranden i Camp de Mar, bare 80 meter fra boligkomplekset. Restauranter, kafeer og andre fasiliteter ligger bare en kort spasertur unna.

Kjøp direkte fra utbygger

Disse nye boligene inkluderer rekkehus med 3 soverom, designet i middelhavsstil i et privat område med felleshager og store moderne basseng.

Disse rekkehus er bygget til de høyeste spesifikasjonene inkludert, air condition, gulvvarme i hele eiendommen, et fullt utstyrt kjøkken med Silestone benkeplater, doble vinduer, og privat utvendig parkeringsplass.

 GOLFBANENE I MALLORCA, SPAIN

Camp de Mar Beach ligger i midten av den berømte golfbanen i Andratx og er derfor omgitt av vakre velstelte fairways og greener.

Boligtyper: Rekkehus
Inkluderer: parkeringsplass, felles basseng, felles hage, privat hage, klimaanlegg, gulvvarme
Annet: golfutsikt, nær stranden, terrasse, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: D

Rekkehus

Fra ..€
3 senger
3 bad
112.5 m2
38 m2
32 m2

BOLIGER FOR SALG I MALLORCA, SPANIA: CAMP DE MAR BEACH, ANDRATX (SØRVESTKYSTEN)

De nye rekkehusene ligger i et privilegert område i hjertet av Camp de Mar. Vår høykvalitets utvikling er bare noen få meter fra den pittoreske stranden i Camp de Mar. Camp de Mar er et område med fin natur og varmt, gjennomsiktig vann der du kan seile, snorkle eller bare svømme.

Camp de Mar er et førsteklasses turistområde, og besøkes av kjendiser som Claudia Schiffer og Michael Schumacher. Kanskje du ser Michael Douglas komme forbi hjemmet ditt, på sin golfrunde.

Taylor Wimpey Camp de Mar Beach er ikke langt unna de beste stedene på øya. For eksempel Port de Andratx som har et bredt utvalg av fritidsaktiviteter, Sa Mola, Sant Elm. Området ligger bare 300 kilometer fra Palma de Mallorca, og er omtrent en 30 minutters kjøretur fra Mallorca internasjonale flyplass, Son Sant Joan.

Kjennere av Mallorca velger ofte distriktet Andratx på sørvest kysten av øya som reisemål. Dette eksklusive og populære stedet er grunnen til at Taylor Wimpey har valgt Camp de Mar for denne eksklusive eiendommen.

 ANDRATX FORBINDELSER, MALLORCA, SPANIA

Camp de Mar Beach ligger bare 30 kilometer fra Palma de Mallorca og omtrent samme avstand, 25 minutters kjøretur unna, er Mallorca internasjonale flyplass Son Sant Joan, med forbindelser til Storbritannia og de fleste store europeiske byer.

Motorveien MA-1 er den primære tilknytningen til Andratx og Camp de Mar

GPS: 39.5379855, 2.4248218999999835

Se resten av eiendommene på Mallorca