Royal Blue – Cala Mesquida, Capdepera (Mallorca)

Solgt

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

ROYAL BLUE, SALG AV NYE LEILIGHETER I CALA MESQUIDA, CAPDEPERA, MALLORCA

Solgt

Det moderne boligkomplekset Royal Blue, bygget i middelhavsstil, ligger ved Cala Mesquida-stranden. Det er direkte tilgang til stranden 200 meter unna.

Royal Blue består av rommelige boliger med 3 soverom i én bygning, der man kan nyte den fantastiske utsikten over havet og den spektakulære fargeblandingen av blått og turkis.

Dette spesialtilbudet omfatter også svømmebasseng og privat hage bare for boligeierne.

Til hver bolig tilhører det en biloppstillingsplass på boligområdet.

Direkte salg fra utbygger.

Det dreier seg om et eksklusivt kompleks med bare 17 boliger med rommelige terrasser, 3 soverom og 2 bad. Hovedetasjene har dessuten en privat hage, og toppetasjene har takterrasser der man kan nyte den vakre utsikten over bukten. Alle består av stor stue-spisestue, åpent kjøkken med halvøy, 2 bad (1 en-suite) og vaskerom.

KVALITET FRA TAYLOR WIMPEY ESPAÑA

I Taylor Wimpey España følger vi strenge standarder for kvalitet i våre byggearbeid.

Boligene våre leveres med kjøkkeninnretning, og er utstyrt med ovn, keramisk stekeplate og kjøkkenvifte, bad med forseggjorte keramiske overflater og vannkraner av høy kvalitet.

Varme- og lydisoleringen garanterer ro og hvile i hjemmet ditt.

Mer enn 60 års byggeerfaring langs spanskekysten, og mer enn 5000 kunder har vist oss sin tillit.

Buidling Follow up: Royal Blue follow up

 

60 years building homes in Spain

Boligtyper: Leilighet, Toppleilighet, Underetasje
Inkluderer: parkeringsplass, felles basseng, felles hage, klimaanlegg
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra ..€
3 senger
2 bad
109.72 m2
0 m2
13 m2

ROYAL BLUE, SALG AV NYE LEILIGHETER I CALA MESQUIDA, CAPDEPERA, MALLORCA

Cala Mesquida er et kystsentrum i Capdepera omgitt av hav, sanddyner og fjell, og befinner seg bare 12 kilometer fra Artá og 75 kilometer fra flyplassen i Palma de Mallorca.

 

Cala Mesquida ligger på den nordøstlige siden av Mallorca, like ved Cala Moltó- og Cala Agulla-stranden, og har fått status som vernet naturreservat av myndighetene på Balearene (Illes Balears). Det består også av et sjøområde som er svært populært blant personer som driver med dykking som fritidsaktivitet, eller til forskningsformål.

Området ligger bare 7 kilometer fra den maleriske landsbyen Capdepera, som også er navnet på kommunen det tilhører. Capdepera har et landskap som strekker seg fra havet og innover i landet. I området som ligger mot vest og sør, finner man Muntanyes de Sos Sastres-fjellene (Puig des Racó, 385 meter høye) og Serra de Sant Jordi-fjellene, som er en del av Serres de Llevant-fjellene. Mellom disse fjelltoppene og kystfjellene ligger dalene Sa Mesquida og Canyamel, med vannressurser, jordbruksaktivitet og arkeologiske funn.

Denne kysten skiller seg ut med sine naturskjønne strender, med mer enn 350 meter med fin sandstrand i Cala Mesquida, som ligger mellom pinjetrær og sanddyner. Dessuten preges området av en spektakulær natur med krystallklart vann der man kan drive med vannsport som dykking og snorkling.

Hvis du foretrekker å tilbringe dagen med andre aktiviteter, er Capdepera Golf ved Sierra de Llevant-fjellet en svært god golfbane med 18 hull og med et flott golfanlegg.

Bare 15 minutter unna ligger Artá, en typisk landsby på Mallorca, der man kan prøve de lokale matrettene, smake på lokal vin og oppleve kulturen.

GPS: 39.7455921, 3.4296346999999514

Se resten av eiendommene på Mallorca