Blue Cove – Cala Lliteras – Capdepera (Mallorca)

Ny kampanje

Be om mer informasjon

Få mer informasjon eller ring NÅ +34 971 70 69 72

BLUE COVE, SALG AV NYE LEILIGHETER OG REKKEHUS I CALA LLITERAS, CAPDEPERA, MALLORCA

Blue Cove, nytt prosjekt i Cala Lliteras, ved strandkanten.

Blue Cove er oppført i en vakker byggestil som blander elementer fra både Mallorca og Middelhavsområdet.

Den privilegerte beliggenheten like ved strandkanten gir mulighet til å nyte den fantastiske utsikten over det krystallklare vannet i turkise nyanser i bukten. Dessuten ligger det bare 750 m fra Cala Agulla-stranden, som man kommer til via en gangvei langs kysten.

Komplekset består av boliger med 2 & 3 rom, i ulike varianter, som leiligheter i første etasje med privat hage, toppleiligheter med takterrasse og fantastisk utsikt samt toetasjes leiligheter og rekkehus.

Det har felles svømmebasseng bare for boligeierne, samt private garasjeplasser.

Direkte salg fra utbygger

Boligene er designet for å få mest mulig ut av den spesielle beliggenheten like ved havet og den vakre utsikten. Man har klart å utnytte arealet i hver bolig maksimalt ved å lage en åpen kjøkkenløsning, som gir en opplevelse av god plass og svært gode lysforhold. Fra spisestuen kommer man rett ut på terrassen der man i mange boliger har vakker utsikt over bukten.

Første etasje har privat hage, toppleilighetene og leilighetene over to etasjer har private terrasser i tillegg til terrassene foran.

Buidling Follow up: Blue Cove building follow up

 

Kvalitet Taylor Wimpey España

Materialer og overflater er utvalg for å gjøre boligen elegant og komfortabel. Det er verdt å merke seg bruken av duse og lyse fargenyanser som maksimerer lyset i boligen, de elegante treverket innvendig, og kjøkken utstyrt med stekeovn, vifte og keramisk kokeplate. Badene har vannkraner og baderomsinnredning i designerstil.

Alle leilighetene har en privat biloppstillingsplass.

Over 60 års erfaring med boligbygging på Spanskekysten og over 5000 kunder har vist oss sin tillit.

Boligtyper: Leilighet, Rekkehus, Toppleilighet, Underetasje, Duplex
Inkluderer: parkeringsplass, felles basseng, Heis, felles hage, privat hage, solterrasse, klimaanlegg, varme
Annet: sjøutsikt, nær stranden, terrasse, første linje utvikling, offentlig transport, nær fasiliteter
Energiattest: Last ned fil
Energi kvalifisering: C

Leilighet

Fra 225.000€
2 senger
2 bad
81 m2
14 m2
16 m2

Duplex

Fra 417.500€
2 senger
2 bad
122 m2
17 m2
26 m2

BLUE COVE, VENTA NUEVOS APARTAMENTOS Y ADOSADOS EN CALA LLITERAS, CAPDEPERA, MALLORCA

Cala Lliteras er en liten vik i kommunen Capdepera, nordøst på Mallorca, og er godt kjent i dykkermiljøet på grunn av det varierte maritime landskapet.

Den idylliske beliggenheten gir de besøkene fantastisk utsikt over Mallorcas kyststripe, der krystallklart vann skyller inn over hvite sandstrender, og der man har tilgang til unike perler som Cala Ratjada, Cala Agulla, Cala Moltó o N’Aladern, samt muligheten til å drive ulike typer vannsport som windsurf, katamaran, kayak, etc.

Den vakre naturen rundt byr dessuten på muligheten til å gå tur i nasjonalparken Parque Natural de Llevant i retning Talaia de Son Jaumell.

 

Cala Lliteras ligger i kommunen Capdepera, bare 6 kilometer fra denne tradisjonelle landsbyen på Mallorca, der man kan prøve den gode og varierte maten, og oppleve det lokale markedet, butikkene i området etc.

Bare 10 kilometer unna ligger landsbyen Artá, en typisk landsby på Mallorca, der man kan la seg friste av den velsmakende lokale maten, vinene og oppleve kulturen.

GPS: 39.71978, 3.460739999999987

Se resten av eiendommene på Mallorca